Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk minek szólogatnak be az utcán a lányoknak?
Figyelt kérdés
ettől nem lesz senki sem nagyfiú...tök idegesítő2012. máj. 27. 16:12
21/29 A kérdező kommentje:
jó, nem vagyunk egyformák..engem rohadtul idegesít
2012. máj. 27. 17:18
22/29 anonim válasza:
Azért,ha a koszos munkások mondják egy rendes férfi helyett nem biztos,hogy attól valaki még jó nő ;)
23/29 A kérdező kommentje:
nem csak a munkásokra írtam ki hanem általában is..és szólt már be rendes ember is, ha ez számít
2012. máj. 27. 17:32
24/29 anonim válasza:
Nektek lányoknak semmi sem jó, ha nem vesznek észre titeket az a bajotok, ha meg megjegyzik milyen csinosak vagytok, akkor meg az a bajotok.
Ha csak ez lenne a problémám én már boldogabb ember lennék.
Gondoljatok a szegény, kövér, csúnya lányokra, akik nem sok fiúnak jönnek be.
25/29 anonim válasza:
Az a nagy probléma, hogy hogyan fejezik ezt ki. Az nem lenne baj, ha normál módon. De amikor: hejj cica, milyen jó a segged, úgy megcuccolnám. Meg nyáladzanak rád...
26/29 anonim válasza:
Ugyan már, nem szidnak, hanem dicsérnek.Az hogy bunkó módra az megint más.Bezzeg mikor egy helyes pasi nem mer mondani semmit mert ettől fél, hogy igy reagál a csaj, mint most te, akkor az se jó, mert akkor a csávoka beszari.Na lehúzom magam a WC-n mert ez a világ nem nekem való.
27/29 A kérdező kommentje:
a helyes csávók nem szoktak ilyeneket mondani :) gondolom eszük azért van és nem csúnyán fejezik ki magukat
2012. máj. 27. 21:00
28/29 anonim válasza:
Ez dicséret? Akkor soha a büdös életbe ne halljak dicséretet.
29/29 anonim válasza:
Nem vagyok lotyó, nem a kétkezi munkásokkal van bajom, hanem azokkal, akik igénytelenek, bunkók és beszólnak mindenért, pedig én csak megyek a dolgomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!