Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk minek szólogatnak be az utcán a lányoknak?
Figyelt kérdés
ettől nem lesz senki sem nagyfiú...tök idegesítő2012. máj. 27. 16:12
11/29 A kérdező kommentje:
pont ezért nem szólok vissza mert nem is lehet értelmeset..az hogy h*lye se*ggfej, meg any*d ..azzal csak magam alatt vágom a fát..
2012. máj. 27. 16:39
12/29 anonim válasza:
9,
minek foglalkozz velük? én azt hittem, hogy zavarnak, ha meg nem, akkor a kérdést nem értem.
10,
rendben, mostantól visszavettem.
13/29 anonim válasza:
Neked könnyű, pasiból vagy, utánad nem fütyürésznek a kőműves dekoldázsos koszos munkások. Mintha olyan egyszerű lenne nem törődni velük...
14/29 anonim válasza:
fel akarják magukra hívni a figyelmet, nyilván. én is megkapom időről időre a fütyülést, a köszöngetést ismeretlenektől, meg természetesen a munkásoktól a beszólásokat... engem mondjuk nem zavar (ha nem trágár és nem full bunkó). Például az nem zavar, ha azt mondják, jó a lábam, vagy ilyeneket, hagy mondják, ha jól esik nekik. általában észre se veszem az ilyeneket, megyek tovább és kész. amúgy meg nekem ha jó kedvem van, szoktam fütyörészni, de nem zavar, ha hülyének néznek.
15/29 anonim válasza:
Én nem értem ezzel mi a probléma... Bóknak kell felfogni én mindig mosolygok az ilyeneken :D Legutóbb egy bácsi dudált nekem a zebrán, mosolygott meg integetett. Egy foga volt azt is tombolán nyerte de visszamosolyogtam. :)
16/29 anonim válasza:
Bóknak? Hogy de megkurnálak? :D
17/29 A kérdező kommentje:
hát én most épp a csúnya beszédre gondoltam..nem hiszem hogy arra visszamosolyogtál volna :)
2012. máj. 27. 16:59
18/29 anonim válasza:
13,
oké, bocsánat. legutóbb nevettem, mikor a lány lenézett majd azt mondta (nem nekem!): azzal? és ment tovább.
legközelebb próbálkozz ezzel.
19/29 anonim válasza:
Szia!
Jaj de ismerős a helyzet amikor megyek az utcán velem is állandóan ez van,hogy dugunk? meg,hogy hello cicuska de ezeket mindig az ilyen jött ment koszos munkásoktól vagy az ilyen hajléktalannak kinézô emberektől kapom sajnos,pedig én is normálisan vagyok felöltözve, de ez van:S
20/29 anonim válasza:
Hát nem tudom én azért a szexre való felhívás miatt sem aludnék rosszul... :D Mit kell ezen aggódni? Szépen futtasd le magadban "Egy csinos vonzó nő vagyok mindenkinek megakad rajtam a szeme". Ennyi. Most nekem ettől nem lesz se jobb se rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!