Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így?
Figyelt kérdés
van egy srác, már lassan fél éve tetszik, fb-n szoktunk dumálni, ott tök jól elvagyunk meg folyton beszél,de tegnap elmentünk kettesben sétálni(barátilag) de végig megsem szólalt, vagyis elég ritkán, kicsit már kínos volt,szinte csak gyors mentünk pár kört, végig rámse nézett.csak mentünk, meg néha beszéltünk egy két szót. nem értem, mert fb-n mindig tök sokat beszél.azt meg nemtudom h bejövök-e neki mert egyszer meg kérdezte h járnék-e vele énmeg mondtam h lehet. de van hogy mindig beszól valamit.. miért lehet ez?2012. máj. 27. 15:12
1/6 A kérdező kommentje:
amugy nagyon gyerek még az látszik..:S 13 éves.
2012. máj. 27. 15:12
2/6 anonim válasza:
Interneten könnyebb beszélgetni, mert át tudod gondolni, hogy mit is akarsz üzenni, amire személyes találkozónál nincs lehetőség, és az interneten a gondolatok is könnyebben jönnek. Szerintem lámpalázas, izgul, és emiatt nem mert rád nézni.
3/6 anonim válasza:
gép előtt minden könyebb... lehet nagyon bejössz neki és zavarban volt. amúgy te hány éves vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
énis arra gondoltam, de mindig beszól._.' meg volt hogy le lezb*zett..
2012. máj. 27. 15:19
5/6 A kérdező kommentje:
am 15
2012. máj. 27. 15:20
6/6 anonim válasza:
Ha beszól, szólj vissza nyugodtan. Mégis mit képzel magáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!