Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így?
A srác kerüli a tekintetem, direkt nem szokott rám nézni úgy érzem.Egyik barátnőm ismeri és ha beszél vele figyelmen kívül hagy, mintha nem venne észre.Néha messzebbről figyel, köszönni néha köszönünk egymásnak.Ha találkozik a tekintetünk, vagy mégis rám néz akkor olyan fura, néha mintha nem kedvelne, de van hogy végigmér a tekintetével feltűnően.Egyszerűen nem értem.Mikor viselkedtek így?
L18
Én általában reggel 6kor.
Am csak meg akar húzni(énis) de utál.
Ennél sokkal összetettebb lehet a dolog. Lehet az előttem írónak igaza van, de lehet hogy a srácnak lelki problémái vannak, és önmagával harcol. Azért néz rád így mert tetszel neki, de mégis elakarja hitetni hogy utál téged (mint mindenki mást). Elég kényes téma, de van benne tapasztalatom :)
Illetve az hogy kerül téged a tekintetével szintén egy 50%-50%-os esély hogy bejössz neki, vagy épp, valami módon távolodik tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!