Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és még nem volt pasim ,jelentkezők vannak bőven de nem jönnek be .Igazából kér olyan srác van akivel eltudnám képzelni ,hogy járok( az meg reménytelen).

De már úgy érzem velem van a baj rengeteg pasit nézek mindenhol meg neten is és egyik se jön be :/

A túltökéletesek azok tetszenek de azokról nem is álmodozom .

2009. jún. 29. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
nem gond :) még ráérsz gondolkodni meg válogatni. kell is és jól is teszed hogy nem ugrasz bele mindenféle dolgokba :)
2009. jún. 29. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, sok nő öregszik meg magányosan, mert 30 évesen is a szőke herceget várja.
2009. jún. 29. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:
álmodozz és tégy is, ha túl tökéletesnek is látod. Amikor tetszik valaki, vagy beleszeretsz, úgyis tökéletesnek látod mindíg majd. Legyél bátor, bizz önmagadban, és adj magadnak, hogy boldog legyél, meg annak is adj esélyt aki tetszik. Bár szerintem a külső nem számít, de lehet nem is a külseje miatt jön be neked aki tetszik, nem? Csak épp mellesleg tök jól néz is ki.
2009. jún. 29. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerre két sráccal? Mmmm! Még sem olyan reménytelen...
2009. jún. 29. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
jaj man,ne csakh a kulsot nezd! hogy akarsz oszeismerkedni chaten,ha csakh az arckepeket latod,talalkoznotok kell...de szerintem a legjob megoldas ahoz h pasit talalj hogy elmesz bulizni,szorakozni,vagy tarsasagba...ismerj meg uj embereket...en is igy talaltam meg a parom,h elhivott az unokatesom egy szinte vadidegen tarsasagba...es ott volt Ő :) es mar tobb mint 1 eve vagyunk 1utt :)
2009. jún. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!