Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kersem ezt a srácot, ismeri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kersem ezt a srácot, ismeri valaki? Fontosssssss!

Figyelt kérdés

Jászai Mari tér, május 24. csütörtök, kb 07.35.

Piros pólóban volt, szemüveges, a Morrison's Pub 2-t kereste. Olyan 160-175 centi magas, szálkás testalkatú, barna szemű, sötétbarna hajú, pár ősz hajszállal a halántékán, 18-25 éves, borostás, és TÉRDHAJLATIG ÉRŐ RASZTA HAJA van. Szerintem ez elég feltűnő lehetett. Ismeri valaki???

köszönöm szépen!!! :)

2012. máj. 27. 14:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az a gond, hogy ugye emlékszel valamire ami ő volt, de ki tudja hogy azóta már az agyad hogy alakította át a képét. Lehet teljesen máshogy néz ki és nem is jönne be neked, ha most összefutnátok megint. Nekem volt egy csaj, akit régen többször láttam mikor ment suliba én is mentem és egymás mellet szinte minden nap elmentünk. Kb 2 hétig (mint utólag kiderült mamájánál lakott mert a házukat újították fel) utána nem láttam vagy 1 évig, de megmaradt a fejembe gondoltam rá néha. Úgy hozta a sors, hogy egy suliba kerültünk és már szinte teljesen más volt mint amire emlékeztem. Utána összejött unokatesómmal (egyiken se tudták, hogy tetszett nekem azóta se tudják) ma már nincsenek együtt, de azóta is egy baráti társaságba járunk sokat találkozunk és tényleg teljesen más már, mint amikor csak néha láttam. Teljesen másnak képzeltem el.
2013. febr. 7. 19:55
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora rasztával,hogy a pics@ba nem volt a kezében egy 20 centis trombita? :)
2013. febr. 7. 20:11
 33/39 anonim válasza:
100%
Na van valami hír? :)
2013. febr. 21. 03:18
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, megtaláltad őt ? :)

(bár régi a kérdésed , de engem nagyon érdekel)

;)

2014. máj. 3. 14:26
 35/39 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem:S:)
2014. máj. 3. 14:55
 36/39 A kérdező kommentje:
igen, egyszer szembejött velem a városban, de a barátommal voltam, nem rohanhattam oda hozzá, hogy "heló, két éve kereslek mindenhol" :D
2014. jún. 19. 10:14
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

:D oha, azért kár érte.

:) Vagy mégsem ?

2014. jún. 19. 18:20
 38/39 anonim ***** válasza:
46%

160-175cm magas. 160 alacsony, a 175 már bőven az átlag, és 180 felett már magas. Szóval te egy alacsony középmagas, fiatal átlagos haj és szemszínű srácot keresel, akin egy kirívó dolog van, hogy Raszta? Menj ki Ozorára, tucatjával fognak rajzani, de a szigeten is akár.

Egyébként pont a Fezenen láttam egy ilyen srácot. Szemüveges, térdi ér raszta, a magasság inkább 160-hoz közelített, mint 175, de stimmel a leírás.

Na sok sikert megtalálni. :P

2014. szept. 2. 13:30
 39/39 anonim válasza:
Meglett? :)
2017. máj. 14. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!