Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kersem ezt a srácot, ismeri valaki? Fontosssssss!
Jászai Mari tér, május 24. csütörtök, kb 07.35.
Piros pólóban volt, szemüveges, a Morrison's Pub 2-t kereste. Olyan 160-175 centi magas, szálkás testalkatú, barna szemű, sötétbarna hajú, pár ősz hajszállal a halántékán, 18-25 éves, borostás, és TÉRDHAJLATIG ÉRŐ RASZTA HAJA van. Szerintem ez elég feltűnő lehetett. Ismeri valaki???
köszönöm szépen!!! :)
Kérdező, megtaláltad őt ? :)
(bár régi a kérdésed , de engem nagyon érdekel)
;)
:D oha, azért kár érte.
:) Vagy mégsem ?
160-175cm magas. 160 alacsony, a 175 már bőven az átlag, és 180 felett már magas. Szóval te egy alacsony középmagas, fiatal átlagos haj és szemszínű srácot keresel, akin egy kirívó dolog van, hogy Raszta? Menj ki Ozorára, tucatjával fognak rajzani, de a szigeten is akár.
Egyébként pont a Fezenen láttam egy ilyen srácot. Szemüveges, térdi ér raszta, a magasság inkább 160-hoz közelített, mint 175, de stimmel a leírás.
Na sok sikert megtalálni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!