Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kersem ezt a srácot, ismeri valaki? Fontosssssss!
Figyelt kérdés
Jászai Mari tér, május 24. csütörtök, kb 07.35.
Piros pólóban volt, szemüveges, a Morrison's Pub 2-t kereste. Olyan 160-175 centi magas, szálkás testalkatú, barna szemű, sötétbarna hajú, pár ősz hajszállal a halántékán, 18-25 éves, borostás, és TÉRDHAJLATIG ÉRŐ RASZTA HAJA van. Szerintem ez elég feltűnő lehetett. Ismeri valaki???
köszönöm szépen!!! :)
2012. máj. 27. 14:26
23/39 anonim válasza:
Ez nem a bubifiú, aki buborékot fúj mikor Magyarországon van? Vagy magyar akit keresel, mert a bubifiú nem az. Adam Chaise a neve.
24/39 A kérdező kommentje:
nem, sajnos nem, de köszönöm :)
2013. jan. 8. 19:41
25/39 anonim válasza:
Miért nem a szórakozóhelyen keresed? Amúgy mit akarsz tőle, tartozik neked?
26/39 anonim válasza:
Miért nem a pub-ba mentél, amit keresett? Ott már látták.. itt neten..
Na mindegy.. csajból vagy :D
27/39 anonim válasza:
Az csak Ernő volt a kőműves...Már megint nem dolgozik csak mászkál össze-vissza..
28/39 anonim válasza:
Ez mindez szép és jó... de mit csinálsz, ha kiderül, hogy állandó nője van????
29/39 anonim válasza:
Azért durva, hogy több mint fél éve eltelt és még nem adta fel:D Emlékszem mikor kiraktad a kérdést akkor is olvastam. Hát sok sikert hogy megtaláld. Mondjuk ha azóta megvált a tincseitől akkor csöppet nehéz lesz a keresés. De miért nem mentél el a Morrison's Pub 2-be? Gondolom ha azt kereste, akkor oda tartott. Szerintem elmehetsz még, hátha oda jár vagy emlékszik rá valaki. Bár ha kereste akkor tuti nem a törzshelye, mert akkor egyértelmű hogy tudná hol van nem keresné.
30/39 A kérdező kommentje:
írtam a morrisonsnak, hogy látták-e aznap, de semm. nem adom feeel! :D
2013. febr. 7. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!