Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is van néha olyan érzésetek itt, ebben a topikban, hogy micsoda remek társaság gyűlik össze és milyen vidám a hangulat?
Mondjuk a munkát én is csak imitálom, k*rvára nincs kedvem dolgozni, ezért nem is teszem :)
Még jó, hogy a főnököm nem tud magyarul, google trans-
late sz*rt se ér, tehát nincs mitől félnem, amikor ide
postolok :)
És mikor vezetsz és hova ? :D
Szerintem az a Danika nem egy korcsoportban van velem:) De örülök,hogy magadat is el tudod szórakoztatni...:D
Macs:nő vagy férfi vagy? Vezetek a vakvilágba néha,amerre látok,minden cél nélkül,ettől lenyugszok-beteszem a kutyám a hátsó ablakba,aztán nyomom neki:)
Első nekifutásra nőinek tűnhet a nickem, de férfi vagyok :)
Ha már kornál tartunk, akkor én már vén fószer vagyok,
a magam lassan 32 évével :D
Ááá dehogy :D Az pont jó. Csak normális élet legyen :)
És milyen kutyád van?
Persze, hogy nem.. :) De a pozíció sem rossz :)
Nekem négy kutyám van :) Kicsi a ház, de pont elférnek :)
én csak nemrég regeltem az oldalra,de bánom hogy nem tettem meg előbb.tud nagyon jókedvet okozni.néha belépek,mondom olvasok 1-2 lehetek e terhes kérdést persze a jó kis válaszokkal és van,nem is egy:D
aztán én is hozzádobok valami aranyköpést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!