Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is van néha olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is van néha olyan érzésetek itt, ebben a topikban, hogy micsoda remek társaság gyűlik össze és milyen vidám a hangulat?

Figyelt kérdés
Minden nap egy vidámvasárnap.Minket egy különös szál köt össze így éteren keresztül,szeressük egymást gyerekek...:)
2012. máj. 27. 01:05
1 2 3 4
 21/32 Macs1209 ***** válasza:

Mondjuk a munkát én is csak imitálom, k*rvára nincs kedvem dolgozni, ezért nem is teszem :)

Még jó, hogy a főnököm nem tud magyarul, google trans-

late sz*rt se ér, tehát nincs mitől félnem, amikor ide

postolok :)

És mikor vezetsz és hova ? :D

2012. máj. 27. 01:50
 22/32 A kérdező kommentje:

Szerintem az a Danika nem egy korcsoportban van velem:) De örülök,hogy magadat is el tudod szórakoztatni...:D

Macs:nő vagy férfi vagy? Vezetek a vakvilágba néha,amerre látok,minden cél nélkül,ettől lenyugszok-beteszem a kutyám a hátsó ablakba,aztán nyomom neki:)

2012. máj. 27. 02:02
 23/32 anonim ***** válasza:
23 éves :) Te mennyi vagy?
2012. máj. 27. 02:05
 24/32 Macs1209 ***** válasza:

Első nekifutásra nőinek tűnhet a nickem, de férfi vagyok :)

Ha már kornál tartunk, akkor én már vén fószer vagyok,

a magam lassan 32 évével :D

2012. máj. 27. 02:06
 25/32 A kérdező kommentje:
Akkor a 31évemmel én is lehúzhatom a rolót azt hiszem...:D
2012. máj. 27. 02:10
 26/32 Macs1209 ***** válasza:

Ááá dehogy :D Az pont jó. Csak normális élet legyen :)

És milyen kutyád van?

2012. máj. 27. 02:11
 27/32 A kérdező kommentje:
Jelenleg már olyan normális vagyok,hogy még én is meglepődök ezen,ez se jó ám:)Szobacirkálóm van,nagyobb kutyát nem tartanék lakásban.Jó munkád van különben,nem kell megszakadnod..:D
2012. máj. 27. 02:19
 28/32 Macs1209 ***** válasza:

Persze, hogy nem.. :) De a pozíció sem rossz :)

Nekem négy kutyám van :) Kicsi a ház, de pont elférnek :)

2012. máj. 27. 02:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Másik kérdésnél is beszélgetünk,de ne törődj vele...:D jó ez az anonim oldal..:) 4kutya se sámli,milyen fajtájú kutyusok? Ha gondolod válaszolj priviben,mert szerintem lefekszek aludni egy nagyon picit,ez lesz a délutáni alvásom:)Az éjszakait majd délelőtt lezavarom..:D
2012. máj. 27. 02:29
 30/32 anonim ***** válasza:

én csak nemrég regeltem az oldalra,de bánom hogy nem tettem meg előbb.tud nagyon jókedvet okozni.néha belépek,mondom olvasok 1-2 lehetek e terhes kérdést persze a jó kis válaszokkal és van,nem is egy:D

aztán én is hozzádobok valami aranyköpést:D

2012. máj. 27. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!