Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mivel tölthetném ki a szabadidőmet?
Szakított velem a barátom mert már nem szeret. Nagyon fáj ez az egész, és én még most is szeretem.
De nem szeretnék itthon ülni, mert ilyenkor mindig csak azzal vagyok elfoglalva hogy most így hétvégén eggyütt is lehetnék, de ő már biztos más lányokak teszi a szépet és már meg is van a következő kiszemeltje...és mindig elkezdek ilyeneken gondolkodni, fáj és rossz kedvem lesz.
Eddig vele töltöttem a szabadidőmet, a barátaimmal egy héten max. 1x 2x tudunk találozni. Szerintetek mit csinálhatnék ilyenkor?
17/L
Teljesen együtt érzek veled, velem is ez történt.:/
Igazából ilyenkor tényleg az a lényeg, hogy mindig csinálj valami olyat amivel lekötöd a gondolataidat és nem rá gondolsz. A legjobb lenne ilyenkor barátnőkkel csavarogni minden fele, hogy ne legyél egyedül és még fel is dobjanak, de írtad, hogy ez egy héten csak 1-2-szer oldható meg. Hát nem is tudom, talán kipróbálhatnál valami új csapatsportot, azzal is új embereket ismerhetnél meg, vagy ha nagyon egyedül vagy esetleg anyuddal elmehetsz bevásárolni addig se vagy egyedül, vagy látogasd meg a rokonaidat, rég látott unokatesókat...esetleg ha van kutyád leviheted sétálni, vagy süthetsz valami finomat, jó ezek nem valami izgalmas dolgok de tulajdonképpen most az a lényeg, hogy valamivel lekösd magad ha otthon vagy akkor is csinálj valamit, nehogy megtámadjanak a szörnyű gondolatok. Az elején még nagyon rossz mert nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, hirtelen jöttek ezek a változások, de idővel majd jobb lesz.
Mennyi ideig voltatok együtt?
Ennyi volt a konkrét válasz, hogy már nem szeret?
Járj el bulizni, de ne legyen belőled r.banc, mert szerintem így csalódottan az ember hamarabb beadja a derekát.Sportolj valami újat, segíts egy menhelyen, sétálj..lényeg ne legyél egyedül a gondolataiddal sokat..A legkisebb hülyeséggel is foglald le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!