Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, amikor egy nő káromkodik, semleges, vagy nektek bejön? Mit gondoltok akkor, amikor egy gyönyörű nő szájából káromkodás hangzik el?
egyetertek. viszont nagyon nem mind1 h milyen gyakran es hogyan teszi. pl nem mind1 h telitorokbol "a qrva .... bssza meg" vagy 1 enyhe "basszus" hagyja el a holgy szajat. a legtobb civilizalt no is karomkodik, de csak "enyhe" karomkodasokat es halkan. szerintem ennyi belfer.
20L
Szia!
Én 20 éves nő vagyok, és sajnos mostanában elég sokat káromkodom!Sajnos ez a munkahelyem átka!Nagyon zavar:S:S
Gondolom, hogy úgy, hogy nagyon felidesíti a munkahelye/sokat káromkodnak körülötte.
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy bizonyos helyzetekben "érthető", vagy legalábbis nem visszatetsző. Például, ha olyan helyzetben kicsúszik egy b*zdmeg, vagy egy basszus. De ha már minden második szava a b*zmeg, k*rvaanyád stb... az undorító, fiútól, lánytól egyaránt.
14/L
A buta nők káromkodnak vagy a jó arcok helyzet függő tud ki ábrándító is lenni, de van akinek jól áll laza..
Függ a minőségtől is. 19F
10:24-es vagyok!
Hogy hol azt nem mondom meg, viszont napi szinten több száz ezer emberrel találkozom, és már kicsit sok ez nekem!És ahogy az utánam szóló mondta, sokan felidegesitenek engem is meg a munkatársaim is, és átvettem tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!