Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisznek elérhetetlennek?
nem értitek hogy gondolom azt hogy "küzdeni".A mai fiúk: odajön,elkezdi a szokásos csajozós szöveget,nyomulnak stb.mégha bejön,akkor is elutasítom,mert nem vagyok könnyűvérű és tudatni akarom velük még az elején,hogy igen én nem vagyok könnyű eset! és csak akkor közelíts,ha komolyan gondolod,és képes vagy értem küzdeni.A fiúk csak addig tepernek egy csaj után,amíg azt hiszik teljesen elérhetetlen,aztán ha megtudják,hogy esetleg van esélyük a csajnál,már nem érdekes .. ezért kell a lányoknak kicsit játszani az elérhetetlent és játszadozni a fiúkkal,hogy felmérjük meddig képes elmenni miattunk,mert az már az elején megmutatkozik,hogy egy kapcsolatban hogy fognak majd viselkedni.A mai világban,ha egy kapcsolatban felmerül valami probléma,eszükbe sem jut megoldani,egyből a külön válást választják.Az egyetlen fiúval,aki szerelmes volt belém,egy év után jöttem össze,és nem bántam meg,mert tudta mire számítson,ismerte minden rezzenésemet.. sajnos aztán rosszul sült el :( és tudom,hogy olyat,mint ő sosem fogok találni,aki ennyirre tudna szeretni,mint ő.. de talán majd egyszer egy hasonlót :)
Szoktam mosolyogni fiúkra,de ők eleve ugy néznek rám,mintha fiúkat reggeliznék,és félni kell tőlem.
A rosszul sült el azt jelenti, h elbasztad. Ha valaki próbálkozna nálad, nem fogod soha szeretni, míg azt a faxt örökre el nem felejted.
Ne merj elém kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!