Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálom költeni a pénzt, így lettem nevelve, most 28 éves vagyok és még szűz ezért nincsen barátnőm sosem mert nem költök rájuk?
Lehet rossz a felfogasom de olyan nincs h unalmas valaki, inkabb csak zarkozott. Nem hiszem el ,hogy a vilag ezer ^izebol^ nem szeret legalabb egyet, s akkor mar csak az a dolga hogy megtalalja azt aki ugyanazt az izt szereti. Hogy ertsd. pl masrol sem tudsz beszelni mint a szamitogepes jatekokrol, akkor kell keresned egy kockalanyt mert ot biztos, hogy fogja erdekelni a tema.
Masik tema, en szinten egy skot g*ci vagyok mint te. S ahogy elottem is irtak en is elso randinak egy olyan helyet valasztok ahol keveset vagy semmit nem kell fizetni. (igaz mindig viszek valami aprosagot) Ahogy alakul a kapcsolat ugyis ra fogsz jonni, mennyire anyagias a lany akit kifogtal. A szandek a legfontosabb!! Az elozo kapcsolatomba mindig mondtam, hogy szeretnel egy sutit, egy mozit, csokit, fagyit, stb. S az esetek feleben visszautsaitotta. Egy honap alatt nem hinnem hogy tobbet koltottem 5000ftnal. S ha neked a parkapcsolat nem er meg havi 5-10 ezret akkor tarts inkabb kutyat...
Akkor inkább ne vidd fagyizni, az kevésbé gáz.
Azt mondod neki alapból, hogy gyere, meghívlak EGY gombóc fagyira? Vagy a fagyizóban amikor nézi az ízeket, hogy csak egyet válassz?
Inkább séta, esetleg a tescoban előtte vegyél egy csomag akciós kekszet és egyétek meg a padon.
idefigyelj vazze! én volt hogy 48ezer forint fizetést kaptam márciusban mégis elvittem belöle egy lányt egy nivós étterembe és az egész este 33 ezer forintba került!!!
mert tetszett a lány és szerettem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!