Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnálom költeni a pénzt, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálom költeni a pénzt, így lettem nevelve, most 28 éves vagyok és még szűz ezért nincsen barátnőm sosem mert nem költök rájuk?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, nem vagyok pattanásos nem vagyok elhízva csak illemből meghívom őket fagyira de csak 1 gombócosra, lehet hogy kevéslik mert a randi után már nem is látom őket. Egyik haverom azt mondta unalmas vagyok és nem tudok témát felhozni. Na most akkor melyik?

2012. máj. 25. 11:30
1 2
 11/16 Diavolino44 ***** válasza:

Lehet rossz a felfogasom de olyan nincs h unalmas valaki, inkabb csak zarkozott. Nem hiszem el ,hogy a vilag ezer ^izebol^ nem szeret legalabb egyet, s akkor mar csak az a dolga hogy megtalalja azt aki ugyanazt az izt szereti. Hogy ertsd. pl masrol sem tudsz beszelni mint a szamitogepes jatekokrol, akkor kell keresned egy kockalanyt mert ot biztos, hogy fogja erdekelni a tema.

Masik tema, en szinten egy skot g*ci vagyok mint te. S ahogy elottem is irtak en is elso randinak egy olyan helyet valasztok ahol keveset vagy semmit nem kell fizetni. (igaz mindig viszek valami aprosagot) Ahogy alakul a kapcsolat ugyis ra fogsz jonni, mennyire anyagias a lany akit kifogtal. A szandek a legfontosabb!! Az elozo kapcsolatomba mindig mondtam, hogy szeretnel egy sutit, egy mozit, csokit, fagyit, stb. S az esetek feleben visszautsaitotta. Egy honap alatt nem hinnem hogy tobbet koltottem 5000ftnal. S ha neked a parkapcsolat nem er meg havi 5-10 ezret akkor tarts inkabb kutyat...

2012. máj. 25. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ezen múlik,valószínű unalmas vagy.
2012. máj. 25. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor inkább ne vidd fagyizni, az kevésbé gáz.

Azt mondod neki alapból, hogy gyere, meghívlak EGY gombóc fagyira? Vagy a fagyizóban amikor nézi az ízeket, hogy csak egyet válassz?

Inkább séta, esetleg a tescoban előtte vegyél egy csomag akciós kekszet és egyétek meg a padon.

2012. máj. 25. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:

idefigyelj vazze! én volt hogy 48ezer forint fizetést kaptam márciusban mégis elvittem belöle egy lányt egy nivós étterembe és az egész este 33 ezer forintba került!!!

mert tetszett a lány és szerettem

2012. máj. 25. 14:33
 15/16 Gergo_30F ***** válasza:
már nem vagy szűz, csak fillérb*szó :D
2012. máj. 25. 14:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Speciel engem ha valaki elhív randira, illetve fizetni akar valamit, akkor én az esetek 90%ában ezt visszautasítom. A gesztust nagyon értékelem, szeretem, de nem szeretem mindig, ha fizetnek. Van olyan, hogyha moziba megyünk, hogy a srác veszi a jegyet, én a popcornt és az üdítőt. Ha meg kajálni megyünk, kissé drágább helyre, akkor felezzük a cehhet... Szóval meg lehet oldani...20/n
2012. máj. 25. 16:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!