Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálom költeni a pénzt, így lettem nevelve, most 28 éves vagyok és még szűz ezért nincsen barátnőm sosem mert nem költök rájuk?
Mikor én megismertem a barátom, akkor éjszakánként együtt sétáltunk a városban úgy heti 2x. És rengeteget beszélgettünk.
Szóval hívj el egy lányt te is beszélgetni a parkba vagy túrázni a közeli erdőbe, ott nem kell költeni. Ha ott is kudarc, akkor tényleg unalmas figura vagy.
Most elképzeltem a szituációt:
-Meghívlak fagyira, DE csak egy gombócot ehetsz.
Jó hogy spórolsz na de ennyire? Amúgy meg ha unalmas vagy, akkor a pénz sem segít.
Több probléma is volt.Kezdve azzal, hogy nem volt még nőd, így fogalmad sincs, hogy kell bánni egy nővel. Ezekután az egy gombócos sz*ros fagyiddal meg már pláne nem tudok mit kezdeni.Hogy jön ez ide pff
XD
Én soha nem vártam el egy fiútól se, hogy költsön rám, de a gesztust, hogy meghív, igen.
Nekem személy szerint nagyon rosszul esett, amikor egy "randin" azt mondta a srác, hogy ő bizony még egy kávét se fizet nekem (hozzáteszem nem is kértem). Ha meg is hív valaki valamire, akkor a végén úgy is ragaszkodom hozzá, hogy felesbe fizessük, de a gesztus nagyon jól esik.
Szóval szerintem igen, zavaró lehet egy lánynak ha azt látja, hogy még egy gombóc fagyit is "sajnálsz" tőle!
Ez nagyon kellemetlen szituáció, ne csodálkozz, ha ezek után nem keresnek többet!
Előre is bocs a helyesírási hibákért, és a vesszőkért, pontokért.
hmm, én sem szeretek költeni, DE ha valakibe jó benyomást akarok kelteni akkor költök egy kis pénzt is, most egy ember nem hal bele 500-1000 forintba ha valakit szeret, és még csak nem is minden nap kell költeni. vagy ha a haverokkal el mész valahova ne mond h őket is úgy hívod meg, igyál ami kel de csak 1et fizetek,én ilyenkor elköltök 2-3 ezer forintot is mert tudom, hogy abból tuti berúgunk mert ők úgy is visszahívnak ha nem akkor majd máskor. Szóval elképzelhető és nagyon is valószínű hogy ezért van AZ.
Meg ahogy észre veszem a lányok azért szeretnek különböző hobbikat, pl ha szeretsz horgászni, futni vagy hasonló(ezekhez meg nem kell sok pénz, egyszer költ rá az ember és évekig elvan vele) akkor elviszed őt is és addig legalább tudtok foglalkozni egymással is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!