Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnálom költeni a pénzt, így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálom költeni a pénzt, így lettem nevelve, most 28 éves vagyok és még szűz ezért nincsen barátnőm sosem mert nem költök rájuk?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, nem vagyok pattanásos nem vagyok elhízva csak illemből meghívom őket fagyira de csak 1 gombócosra, lehet hogy kevéslik mert a randi után már nem is látom őket. Egyik haverom azt mondta unalmas vagyok és nem tudok témát felhozni. Na most akkor melyik?

2012. máj. 25. 11:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
aki spórol a csajokon, az verje magának, igen ez a baj h spúr vagy, nem kellenek nagy dolgot, de valami gesztus mégis
2012. máj. 25. 11:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mikor én megismertem a barátom, akkor éjszakánként együtt sétáltunk a városban úgy heti 2x. És rengeteget beszélgettünk.

Szóval hívj el egy lányt te is beszélgetni a parkba vagy túrázni a közeli erdőbe, ott nem kell költeni. Ha ott is kudarc, akkor tényleg unalmas figura vagy.

2012. máj. 25. 11:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem bizony egy két dologra tényleg nem kellene sajnálni a pénzt persze jó hogy sporolsz föleg ebben az országban de azért egy virág egy pizza vagy akár egy mozi szerintem simán beleférne nem kell nagy dolokban gondolkodni ... Ha viszont abszolut nem tudsz költeni másra még egy fagyira is nehezen akkor viszont szerintem sokszor leszel még kinos helyzetben
2012. máj. 25. 11:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Most elképzeltem a szituációt:

-Meghívlak fagyira, DE csak egy gombócot ehetsz.

Jó hogy spórolsz na de ennyire? Amúgy meg ha unalmas vagy, akkor a pénz sem segít.

2012. máj. 25. 11:37
 5/16 anonim ***** válasza:
legcikibb amikor látom h olyan skót g.eci az illető h meg kell kérdeznem h fizessek én?
2012. máj. 25. 11:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Több probléma is volt.Kezdve azzal, hogy nem volt még nőd, így fogalmad sincs, hogy kell bánni egy nővel. Ezekután az egy gombócos sz*ros fagyiddal meg már pláne nem tudok mit kezdeni.Hogy jön ez ide pff

XD

2012. máj. 25. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem baj az a beszélgetés ingyen van. Viszont a személyisègeddel vannak akkor problémák. A gesztust kevés pénzből is meg lehet oldani pl szedjél neki virágot hidd el ugyanolyan sikere lesz mint a boltonak vagy süss vmit stb... Viszont ha meghívod fagyira de közlöd vele h csak egy gombòcra na akkor ne várj semmi jòt 19/ l
2012. máj. 25. 11:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én soha nem vártam el egy fiútól se, hogy költsön rám, de a gesztust, hogy meghív, igen.

Nekem személy szerint nagyon rosszul esett, amikor egy "randin" azt mondta a srác, hogy ő bizony még egy kávét se fizet nekem (hozzáteszem nem is kértem). Ha meg is hív valaki valamire, akkor a végén úgy is ragaszkodom hozzá, hogy felesbe fizessük, de a gesztus nagyon jól esik.

Szóval szerintem igen, zavaró lehet egy lánynak ha azt látja, hogy még egy gombóc fagyit is "sajnálsz" tőle!

Ez nagyon kellemetlen szituáció, ne csodálkozz, ha ezek után nem keresnek többet!

2012. máj. 25. 11:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Előre is bocs a helyesírási hibákért, és a vesszőkért, pontokért.

hmm, én sem szeretek költeni, DE ha valakibe jó benyomást akarok kelteni akkor költök egy kis pénzt is, most egy ember nem hal bele 500-1000 forintba ha valakit szeret, és még csak nem is minden nap kell költeni. vagy ha a haverokkal el mész valahova ne mond h őket is úgy hívod meg, igyál ami kel de csak 1et fizetek,én ilyenkor elköltök 2-3 ezer forintot is mert tudom, hogy abból tuti berúgunk mert ők úgy is visszahívnak ha nem akkor majd máskor. Szóval elképzelhető és nagyon is valószínű hogy ezért van AZ.

Meg ahogy észre veszem a lányok azért szeretnek különböző hobbikat, pl ha szeretsz horgászni, futni vagy hasonló(ezekhez meg nem kell sok pénz, egyszer költ rá az ember és évekig elvan vele) akkor elviszed őt is és addig legalább tudtok foglalkozni egymással is.

2012. máj. 25. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy nőt 3 dolog hozza lázba: (külsőre) jó pasi, vastag pénztárca, lelki társ. Ebből benned kettőnek meg kell lennie, ha hosszabb távon akarsz valamit a nővel. Kérdésedből azonnal kiderül, hogy vastag pénztárca nálad kilőve (lehet, hogy van, de ha nem adsz, az olyan, mintha nem lenne), mivel 28 évesen szűz vagy,valószínűleg a külsővel is problémák vannak, és én még nem láttam olyan jó lelki társat, aki spúr lett volna. Tehát nálad a 3 dologból MAXIMUM 1 van meg. Ezért nem keresnek többet.
2012. máj. 25. 12:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!