Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább normál (van mit fogni)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább normál (van mit fogni) alkat vagy 8 éves kisfiú efektus (8 éves kisfiú fenekű, deszka, vékony lányok)?

Figyelt kérdés
Kérlek érvelj is, és nemet kort is! :) Köszi!

2012. máj. 24. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

21:19

A média azt adja, amire az embereknek szükségük van. Vagyis mivel a rendes férfiaknak a vékony nők kellenek, ezért ezt adja a média.

2012. máj. 24. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel senki és semmmi, nekem mindig is a vékony lányok a szerelmeim! <3
2012. máj. 25. 02:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Normáááááááál. Legyen itt is ott is minden.
2012. máj. 25. 04:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem, kedves 11-es. A média IRÁNYÍTJA, hogy az embernek mire legyen szüksége. A média a világ legnagyobb manipuláló szerve. Ha el akarod vakítani az embereket akkor irány a média és akkor zicher, hogy csak a nem fontos dolgokkal fognak foglalkozni.
2012. máj. 25. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyu :)

14 éves lány vagyok és az osztályunkban nem én vagyok a "legvékonyabb". De nem is akarok az lenni :)

Persze nekem normális hogy le akarom adni majd a hasamat nyárra de ha fizetnének sem szeretnék deszka lenni. A legtöbb fiu ismerösöm majdhogynem undorodik ha egy lány deszka. Azt modnják hogy "ennek még a seggét se lehet megfogni mert nincs neki" olyan lnáyra vágynak akit le lehet taperolni és van is rajta amit. Én se szeretem az olyan fiukat akik deszkák :D legyen válla és valami rajta ne csak a csont és a bör... Ha ki van gurva :D mégjobb !!!!!

Büszkén vállalom :D

14 éves, 170 cm magas és 62 kilos lány vagyok :D

2012. máj. 25. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet szexi
2012. máj. 25. 18:28
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Látom kedves 14-es, nagyon fáj neked az igazság. A média azt adja, amivel növelni tudják a saját nézettségüket, vagyis amit az emberek nézni akarnak.
2012. jún. 4. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Inkább a normál alkat.

21F

2012. jún. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!