Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, kisfiús arcú fiúknak kiknél van jobban esélye?
Figyelt kérdés
Már ami a kort illeti.
Az a helyzet, fiatalabbak és korom beliek le sem szarnak. Kicsit idősebbeknek(25-30) bejövök, de nekem meg ők nem. Vagyis gáznak érzem idősebbel. :|
SZerintem 35 évesen is így nézek ki ahogy most, és akkor már bejövök majd a fiatalabb csajoknak is, de addig mitcsináljak??
22f
2011. dec. 24. 16:20
1/16 anonim válasza:
a fiatalabb lányoknál sztem :D de én fiú vagyok szal nemtom :D
4/16 anonim válasza:
A kisfiús arc már nem nyerő. Ha nincs férfiasság az arcodban, akkor csak barátnak leszel jó. Vegyél fel egy keményebb stílust az arcodhoz, és akkor lesz esélyed a lányoknál. Azt meg nehezen hiszem,hogy egy 22 éves fiú a 30 éves lányoknál nyerő lenne. Azt még nem találták fel, azt a típust.
5/16 anonim válasza:
kép vagy valami hasonló legalább?
6/16 anonim válasza:
hát nem tudom :D én lassan 21 vagyok, de a személyit még mindig elkérik a kúton ha cigit veszek, szval lehet én is beletartozok a 'kisfiús arcú fiúk' közé. Ahogy észrevettem leginkább a 14-17éves lányoknak jövök be xDD a 16-17évesekkel nincs is gondom am :P
20f
7/16 anonim válasza:
hát besz*rok...tőletek 20-22 évesen elkérik a személyit mikor cigit vesztek?
16 vagyok és mindenhol ideadják, nem kérnek személyit, se semmit.
16/F
8/16 anonim válasza:
b@szki :D tehetek én róla? :D szólok muternak vele beszéld meg h miért ilyennek szült :DD
9/16 anonim válasza:
Detto ez van nálam is,21 vagyok és a saját korosztályomból esélytelen barátnőt találnom,viszont 30-on felül bőven lenne rám jelentkező. Lehet hogy aztán tényleg kénytelen leszek majd járni egy 30 évessel, végülis nagyon nem lesz szar élete mellettem:) Kár hogy ezt a sok huszonéves lány nem tudja mit hagy ki hogy nem ismer meg:)
10/16 anonim válasza:
kisfiús archoz férfias test,viselkedés az bejön. 17/L. amugy szerintem nem a kor számít hanem a személy. mindenkinek más tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!