Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihívó vagyok, de nem ku*rvás. Miért tévesztik össze?
Nem ruhák terén, ott csak alkalmakkor, pl. egy bálban felveszek egy ízléses ruhát egy magassarkúval. Nem is ez a baj, hanem hogy állítólag nagyon kihívó és szexi vagyok, ebből pedig minden srác azt szűri le, hogy du*ható, és ez engem azért zavar, mert egy teljesen normális erkölccsel rendelkező, jó tanuló, normális lány vagyok.
Nem smárolok minden bulin mással (ilyenre még nem is volt példa), tehát ezért sem tudnak ribancnak nézni. Állítólag a kisugárzásom kihívó... ez probléma lehet? :S Úgy érzem, ezért nincs barátom.
16/L
A kihívó kisugárzás vonzó és a normális fiúk vevők is rá, a normáltalanok meg lekophatnak, aminek örülhetsz!
Szerintem a kihívó külsőnek is vannak fokozatai, és ha egy nő szép akkor csak a gyökerek ítélik el őt a végső fokozatokig bezárólag, mert én nem!!!
Nem vagy ribis.
A többi utálkozónak pedig:
1. A kérdező ízléses ruhát vett fel, nem k..rvasat.
2. Nem minden lány k… va a szórakozóhelyeken.
3. Szexista, megkeseredett 40 es pasik vagytok, ássátok el magatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!