Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihívó vagyok, de nem ku*rvás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihívó vagyok, de nem ku*rvás. Miért tévesztik össze?

Figyelt kérdés

Nem ruhák terén, ott csak alkalmakkor, pl. egy bálban felveszek egy ízléses ruhát egy magassarkúval. Nem is ez a baj, hanem hogy állítólag nagyon kihívó és szexi vagyok, ebből pedig minden srác azt szűri le, hogy du*ható, és ez engem azért zavar, mert egy teljesen normális erkölccsel rendelkező, jó tanuló, normális lány vagyok.

Nem smárolok minden bulin mással (ilyenre még nem is volt példa), tehát ezért sem tudnak ribancnak nézni. Állítólag a kisugárzásom kihívó... ez probléma lehet? :S Úgy érzem, ezért nincs barátom.

16/L

2012. máj. 24. 20:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
46%
Egy cipőben járunk, csak én fiatalabb vagyok 2 évvel, de velem is ez van. NEM sminkelek, NEM iszok, NEM cigizek, NEM szolizok.... Nincs kint a mellem, se a seggem. Szerintem azzal a ruhában semmi baj sincs, ha tényleg hosszabb mint a képen! Aki leribancoz, az csak irigységből teszi! ;))
2012. jún. 20. 17:17
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
ez a ruha gyönyörű!! :D DE! nem hülye kis tinifiúk közé... ( bocs a kivételnek)
2012. jún. 20. 17:29
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Küld már el nekem is a ruha képét légyszi.
2012. jún. 20. 19:52
 34/36 anonim ***** válasza:

A kihívó kisugárzás vonzó és a normális fiúk vevők is rá, a normáltalanok meg lekophatnak, aminek örülhetsz!

Szerintem a kihívó külsőnek is vannak fokozatai, és ha egy nő szép akkor csak a gyökerek ítélik el őt a végső fokozatokig bezárólag, mert én nem!!!

2012. jún. 21. 01:38
 35/36 anonim ***** válasza:
én vagyok a te embered csajszi amikor olvastam hogy nem cigizel nagyon örültem megakarlak ismerni esküszöm ugyan az vagyok mint amit leirtál öszintén ezt hiszem magamról hol laksz irj privit 16/F
2012. júl. 16. 01:10
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem vagy ribis.

A többi utálkozónak pedig:

1. A kérdező ízléses ruhát vett fel, nem k..rvasat.

2. Nem minden lány k… va a szórakozóhelyeken.

3. Szexista, megkeseredett 40 es pasik vagytok, ássátok el magatokat

2021. júl. 11. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!