Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihívó vagyok, de nem ku*rvás. Miért tévesztik össze?
Nem ruhák terén, ott csak alkalmakkor, pl. egy bálban felveszek egy ízléses ruhát egy magassarkúval. Nem is ez a baj, hanem hogy állítólag nagyon kihívó és szexi vagyok, ebből pedig minden srác azt szűri le, hogy du*ható, és ez engem azért zavar, mert egy teljesen normális erkölccsel rendelkező, jó tanuló, normális lány vagyok.
Nem smárolok minden bulin mással (ilyenre még nem is volt példa), tehát ezért sem tudnak ribancnak nézni. Állítólag a kisugárzásom kihívó... ez probléma lehet? :S Úgy érzem, ezért nincs barátom.
16/L
"aki "kihívóan" öltözködik az ku*va!" - aki meg ilyen korrektül érvel, az fogyatékos...
Amúgy szerintem is erős kicsit az a ruha egy 16 évesre. Attól, hogy nincs kint belőle minden erogén zónád, attól még baromi feltűnő. Nem volt csúnya ruha egyáltalán, de egy huszonéves csajon is picit erős, nemhogy egy tizenhat éves lányon. Ha nem bírod, hogy osztanak, ne vegyél fel ilyet. Egyébként meg szard le, ki mit mond. Ha másképp öltözködnél, lehet, észre sem vennének. Akármit csinálsz, úgyis lesz valaki, aki fikáz érte csak azért, mert másképp gondolkodik. Nem akarhatsz mindenkinek megfelelni.
A lényeg a lényeg megkéne jobban ismerned magad. Talán ha egy videó felvételt látnál magadról egy buli alkalmával jobban értékelhetnéd magad.
Ugyanaz a dolog,ruha ,ami másnál kevés az nálad már soknak tűnhet.
A fiukkal való haverság ,barátkozás kényes. Sokszor félre érhető lehetsz.
Tegyél éles különbséget fizikailag és viselkedés bélileg annál akivel jársz és azoknál akik csak haverok!!!
Ha folyton vihorászol,beleülsz az ölükbe ,ölelgeted őket az felkérés egy keringőre. Hogyan,mennyire sminkeled magad mindehhez? Milyen kiegészítőket használsz?
Ha nem úgy viselkedsz és ezzel nem azt sugallod,hogy elvárod a tiszteljenek,akkor nem is fognak.
A kqrvás,dögös,sexi és a csinos,nőies között néha csak egy borotvaél külömség van!
A viselkedés az amivel ezt egyértelművé lehet tenni.
Ami ciki
Egy ideje már divat a szűk fekete nadrág,de nem áll jól mindenkinek. Ha egy ilyet felveszel mindig valami legyen ami a popsi alá ér. Télen láttam egy husikát női fekete harisnyába csípőkabáttal és csizma és más semmi. Mondtam otthon hagyta a sortot vagy a farmer minijét,de nem értette. Másik - fehér biciklisnadrág bugyi nélkül toppal. Aztán ne csodálkozzon, ha egy kapualjban este fele megerőszakolja!!!
-lepattogzott körömlak
-hónalj szag
-büdi száj,szuvas fog vagy cigaretta miatt
-drog,túlzásba vitt alkoholizálás
-lekopott cipősarok
-izléstelen sok smink
- idétlen vihorászás
-állandó pletykálkodás,mások kritizálása,flegma lekezelő stílus
Ami menő:
A viselkedéseddel kiváltod a tiszteletet és nem kell ehhez apáca szűznek lenned.
-egészséges táplálkozás
-sport
-életcélok
- testalkatotoknak megfelelő öltözködés
( lehet sokan nem kedvelitek Liptai Claudiat,de a gyerekszülés után is amikor duci volt nagyon ,akkor is ízlésesen nőiesen tudott öltözködni)
- annak ellenére,hogy valaki nem szimpatikus az alapvető emberi tiszteletet megadod,a megfelelő hangnemet és modort,köszönsz a napszaknak megfelelően
Ami egy férfi számára érdem,az egy nő számára szégyen !
"Ami egy férfi számára érdem,az egy nő számára szégyen !"
Jópofa mondás, de nem igaz! Az ambíció, a következetesség, a határozottság általában férfi erények, de azok a nők az igazi főnyeremények, akik rendelkeznek ezekkel!
16:24!
Az általam idézett mondás alatt nem a férfi erényekre szoktak gondolni!Nézz utána!
Kedves Kérdező!
Nem feltétlenül rád értettem mindent a leírtjaimból,de hátha olvasgatják mások és megfogadják,és talán hasznukra válik.Szeritem megvan a magadhoz való eszed és lassan,de körvonalazódik magadban is a megoldás.
-nagyon kihívó és szexi vagyok
Ez így kevés,fejtsék ki ezt neked bővebben,mire értik ezt konkrétan?
Kik mondják ezt rád állt. a lányok vagy a fiúk?
Ha lányok akkor féltékenyek,ha fiúk akkor bepróbálkoznak hátha beadod a derekadat.Amúgy meg lehet ez a társaság nem hozzád való,de bárhogyan is a fiúk mindig legyenek veled tisztelettel !!!
Szia Drága és fel a fejjel!
Ui. Biztos lesz hamarosan udvarlód,de 16-évesen korainak tartom sex-et.Sokan már testileg érettek,de valójában lelkileg és szellemileg még nem.
Mert sok a kretén aki azt sem tudja mit beszél! Akkor leszel boldog, ha ezeket az aljas szemét embereket ki tudod zárni a világodból!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!