Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek pedofilnak számít az hogyha lefekszek egy olyan lánnyal aki 18 éves és én 17 vagyok? Csak mert a barátnőm ettől fél és szeretném meg nyugtatni mások véleményével köszönnöm azoknak akik válaszolnak rá nekem .17/L
"A büntetõjog - egészen a 2002. szeptemberében hozott alkotmánybírósági döntésig - az azonos nemûek szexuális viszonyát a „Természet elleni fajtalanság” tényállás alatt rendelte büntetni. A törvény szerint „Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki ennél fiatalabb, azonos nemû személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.”
2002 szeptemberéig tehát természet elleni fajtalanságot követett el az a 18. életévét betöltött személy, aki beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesített vele azonos nemû, 14-18 év közötti életkorúval; ellenben nem követett el semmilyen bûncselekményt, ha a 14-18 éves személy tõle különbözõ nemû."
10/11 akkor nyilván te fogod füzetni a 18 éves leányzónak az ügyvédet
Ha az én lányommal történne ilyen akkor az lenne a legkisebb baja, hogy feljelentem...
Tönkretenném az életet, mert hogy merte a naiv kislányomat megrontani.
Ha fiú lenne az illető azon nem akadnék ki, mert én is ezt csináltam ilyen korban.
Mégis miben más, ha fiúval csinálja? Ha leszbikus vagy biszexuális, akkor nem azért az, mert kényszerítették, hanem mert vonzódik a saját neméhez. Nem értem, hogy miért kell szülőként így reagálni, hogy "tönkreteszem az életét." Ez hihetetlen szűklátókörűség.
24/N (4-es)
17 évesen nem kész a sexuális éltre, honnan tudja h az neki jó?
Mennyi ilyen divat bisex vagy homo ember van?
Tudom, hogy a mai világ eléggé felgyorsult de a gyerek az maradjon is gyerek ne akarjon gyorsan felnőni, épp elég gondja lesz neki.
Igen nem nézem jó szemmel a homosexuális kapcsolat, főleg ha ilyen fiatal.
Ezt a részét én értem, ne nézzük jó szemmel a fiatalok szexuális kapcsolatát, rendben. De akkor azt se nézzük jó szemmel, hogy ellenkező neművel szexelnek. Nem abban a világban élünk, ahol a homoszexualitást fertőző betegségnek tekintjük, és ez nem a felgyorsulás miatt van.
Ráadásul még csak arról sincs szó, hogy egy 30 körüli nő "rontja meg" a kislányt, hanem a kérdésben szereplő lányok közel egyidősek.
24/N (4-es)
Vannak a akik tényleg így születtek, és akik csak divatból, munka előrelépés vagy megszerzése...
Van a baráti körömben egy homosexuális és ezen ő is ugyanúgy ki van akadva, kb 2-3 hónapja volt egy hasonló beszélgetés egy összejövetel alkalmával, bár akkor inkább a egynemű párok gyerekvállalása volt a fő téma.
De már eléggé elkanyarodtunk az eredeti témától.
Nem tudom, lehet, hogy engem liberálisabban neveltek, vagy csak szimplán más generáció vagyok (mert ha jól értem, te már anyuka vagy, ha nem, akkor bocsi), és nekem a bi/homoszexualitás már teljesen természetes. A szüleim mindig azt mondták, hogy nekik csak az számít, hogy boldog legyek, vicceskedésből még mondták is, hogy ha lánnyal fekszem le legalább nem lehetek terhes (nyilván 18 éves korom előtt volt ez még). És ettől nem lettem sem bi-, sem homoszexuális. De elfogadom, persze, ha valaki más állásponton van; mondjuk úgy látom, hogy a tiéd sem gyökeresen különbözik.
Mindenesetre a kérdező megkapta a választ, és értelmes eszmecsere folyt :)
24/N
Nem nő vagyok, de privátban tovább beszélhetünk erről, mert az igényes vitákra vevő vagyok.
Dreko
12-es: nem tehet semmit a rendőrség sem, hiába jelentenél fel, mivel nem kényszeritettem semmire sem a lányodat
hogy teszed tönkre az életét annak, aki ilyet csinál? szeirnted ő nem tudja megbosszulni? inkább a lányodat kellett volna helyesen szocializálódtatni, minthogy a probléma eszközével foglalkozz, ha a gyökerénél kezelnéd a hibát(ami a lányodban lenne), akkor cselekednél helyesen, de már késő, mert valahogyan félre lett nevelve
iq 60!!!qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
ez a baj a mai fiatalokkal is, ha valaki megcsalja a párját, nem a megcsalt fél párja a hibás, hanem az, akivel megcsalta:
vagysi a csávitó a szemét??? nagyon nagoyn rossz irányban tapogatóztok
nem vagyok 50 csak 18:)
19
Szövegértés egyes ülj le, olvasd el még egyszer.
Dreko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!