Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a fiús lányokról/nőkről?
Főleg férfiak válaszát várom, de természetesen nők is írhatnak. Majd a válaszhoz írjátok oda a nemeteket esetleg a korotokat is, köszi.
Akkor vázolnám a helyzetet: véleményem szerint nincs túl sok nőiesség bennem. De ez engem egyáltalán nem zavar én jól érzem magam így. Csak nem értem mások miért lepődnek meg rajtam...
A személyiségemre gondolok, nem feltétlenül a külsőmre!
Bár általában nem öltözöm túl nőiesen, a stílusom inkább a férfi cuccok felé hajlik igyekszem mindig stílusosan kinézni, és nagy ritkán nőies is tudok lenni ha feltétlenül muszáj.
Egyszerűen nem tudnék szoknyát felvenni meg valami csini kis felsőcskét. Arról meg ne is beszéljünk, hogy miért jó sok millió nőnek kis magassarkúkba beleszorítani a lábát és szerencsétlenkedni mert normálisan menni nem tudnak főleg nem sietni (tisztelet a kivételnek). Én pedig szeretek lendületesen közlekedni az utcán, nem tipegve.
Na azért nem kell azt gondolni, hogy ódivatúan nézek ki mint azok a férfi ruhába öltözött leszbikus nők a Jerry Springer showban... :) általában divatosan festek a férfiak és a nők egyaránt megbámulnak, megdicsérnek.
A legtöbb férfit/fiút barátomnak tekintem vagy havernak.
Nem érzem magam nőnek... pl. ha valaki elhív valahová nekem abszolút nem esik le, hogy esetleg randizni akar simán barátilag elmegyek vele, aztán máskor én is visszahívom haverságból.
Próbálok nem hazugságban tartani senkit. Szoktam beszélni a kapcsolataimról és, hogy mit szeretnék megkérdezem a másikat ő hogy áll pl. a csajokkal ilyesmik és akkor erről beszélünk még. Nem tudom... ez is egy hülye helyzet mert én nem azért kérdezem, hogy ha nincs barátnője akkor én az akarok lenni, hanem csak úgy. Mert miről lehet beszélni... ? csajok(pasik) hobbi munka/iskola hírek stb.
Biszexuális vagyok de szó sincs arról, hogy a férfiakat nem találom vonzónak. Sokan leszbikusnak gondoltak (nem rég tudtam meg:)) pedig én nem vagyok az és vannak pasijaim és beszélek is róluk. Csak nyilván az ember nem fekszik le mindenkivel, a többséggel csak baráti viszonyban van. És a pasikkal jobban el tudok beszélgetni mint a nőkkel ezért kedvelem őket jobban és inkább tekintem őket barátaimnak.
Nem is tudom mit akartam még leírni. Nehezen megy most a megfogalmazás.
Tehát ti mit gondoltok a hozzám hasonló emberekről? Srácok van akinek ez bejön? (Nyilván van de azért megkérdezem...) El tudtok képzelni barátságot/haverságot egy ilyen nővel vagy szerintetek férfi és nő között az lehetetlen?
Nekem szinte 1-2 kivétellel minden barátom és ismerősöm férfi. A legtöbbjükkel évek óta jól elvagyunk de vannak akik bepróbálkoznak :-S
És még nyugodtan írjátok le amit úgy mellékesen gondoltok, kösz szépen :)
A nőktől külön kérdezném, hogy titeket ez mennyire irritál?
Mert azt veszem észre, hogy vagy el vannak ájulva tőlem a nők vagy rettenetesen idegesek és meg tudnának fojtani egy kanál vízben pedig nincs rá okuk...
Nekem személy szerint nincsenek gondjaima fiús lányokkal, de a biszexualitásról sürgősen " szokjál le", mert férfi létewmre, nem tolerálom, ezzel sokan vagyunk igy. Ha meg valaki elhiv valahová és tetszik neked, akkor add már meg neki az esélyt. Az, hogy nem csak hülyülni akar, kb. úgy dönthető el, hogy csak téged hiv, nagyon érdeklődik felőled, az átlagosnál jóval kedvesebb, lesi minden szavadat...
Legalábbis én ilyen vagyok, ha szerelmes vagyok.
21 F
Én lány vagyok, most ünneplem majd a 17. születésnapomat, és kisgyerekkoromtól kezdve jobban érdekeltek a kisautók, mint a babák... :) Nekem is a legjobb barátom fiú, velük sokkal hamarabb megértetem magam, egyszerűen én képtelen vagyok például arról beszélgetni, hogy mi a Pull & Bear-ben a legújabb kollekció legjobb darabja, és ilyesmik. Sokkal inkább szeretek értelmes dolgokról beszélgetni, órán is a lányok dumálnak, mert nem érdekli őket semmi, így inkább fiúk mellé ülök. Néha szeretek poénból nőiesen felöltözni, és sokan meg szokták dícsérni, de mint ahogy te is írtad, nem fogom preferálni a magassarkút a tornacipővel szemben, mert utóbbi sokkal kényelmesebb, és sokat szaladgálok a sulis ügyek miatt.
Namármost, másfél éve van barátom, aki viszont nagyon nem tolerálja azt, hogy ennyi fiúbarátom van, pedig ha nem lennének a barátai a barátaim, akkor őt sem ismertem volna meg. (Mondjuk az tény, hogy úgy kerültem a baráti körbe, hogy az egyik fiú félreértette a barátkozási kezdeményezésemet...Nekem meg nem esett le.) A nők meg tudod, hogy miért utálnak... Potenciális veszélyforrás vagy, hiszen te mégiscsak lelki kapcsolatban is állsz a fiúkkal... :D De egyébként engem abszolút nem irritál, hiszen én is ilyen vagyok.
De egyébként amit észrevettem, erre valaki reagáljon legyen szíves, az az, hogy van egy másik lány is a baráti körükben, aki viszont abszolút nőies, mindig tipp-topp, és ő persze nem zavarja, hogy elég sok a fiúbarátja, pedig az a lány ezenfelül a baráti kör szinte minden tagjával járt már, többek között a barátommal is. Szóval most ez hogy is van? Én sem vagyok csúnya, de ez azért eléggé érdekes. Ja, és nem csak a barátomtól láttam eddig ezeket a reakciókat, szóval érdekelne, hogy akkor ez most mi.
Szia!:)
Velem is ugyanez volt sokkal inkább autók mint babák. Oviban (3évesen) összeismerkedtem egy fiúval aki mai napig az osztálytársam és a legjobb barátom de sajnos úgy látszik a gimi el fog minket szakítani egymástól de persze csak iskolailag mert az életben ugyanúgy a legjobb barátok maradunk. Nekem három barátnöm van a baráti körböl. Én is szívesebben öltözködöm fiúsan. De az utóbbi idöben kiderült, hogy hova megyek gimibe és az ottani emberekkel elkezdtem barátkozni. Persze megint fiúkkal..És az egyik sráccal össze is jöttem. Miòta mellette vagyok kezdem érezni h ö a fiú én a lány, és nem nöi ruhákat hordok szóval nem felsöcske és magassarkú hanem sportpólókat ezerrel. Eleinte neki nem tetszett, hogy ennyi a fiúbarátom, féltékeny volt, de sikerült megértetni vele, hogy ök csak barátok és soha nem csalnám meg velük. Remélem neked is lesz ilyen szerencséd az életben, és tényleg a biszex dologról annyit, h az emberek nem veszik jó néven ha lány vagy és fiús ruhákba öltözöl, mert az pedig olyan mintha azért öltöznél annak h összeszedj vmi jò csajt..
Akik pedig elhívnak moziba nem haverságból teszik.. Próbálj nem csak barátként tekinteni a fiúkra.Sok szerencsét az életben!:) 14/L
engem egyáltalán nem irritálnál:)
egyébként én nőiesen nézek ki, mégis 3 kivételével nekem is csak fiú barátaim vannak, velük több mindent meg tudok osztani, számíthatok rájuk :)
am nem lehet,hogy azért irritálod a lányokat, mert vetélytársnak éreznek?? velem így van, nem tudok kijönni velük, mert egy idő után előjön,h féltékenyek rám, mert ugye nagyon sok fiú barátom van.stb stb
szóval lehet,hogy nálad is ez zavarja őket!
egyébként,ha te így érzed jól magad, ne érdekeljen mások véleménye, a lényeg,hogy te megtaláltad önmagad és szeretsz így élni!
jah és 18/L
előző vagyok...bocsi most olvastam el,hogy már előttem írták,hogy veszélyforrásnak tekintenek..
még1x bocsi:)
Köszönöm a válaszokat így utólag is.
Igen, én is arra jutottam, hogy azért nem kedvelnek sokan már az elejétől fogva, mert vetélytársnak tekintenek.
Sokszor észreveszem, hogy még egyes srácokat is zavar a jelenlétem ha pl. kedvesebb vagyok a barátnőikkel. Pedig eszemben sincs elvenni tőlük, és eleve abszurd a helyzet.
Azt hiszem valóban féltékenyek bizonyos nők amiatt, hogy velem őszintén beszélnek a pasik nekik pedig talán nem nyílnak meg annyira. De én ezt annyira nem értem, miért kell emiatt csinálni a feszkót, igazán nem nagy ügy.
De jó tudni, hogy nem vagyok egyedül és akkor nem csak engem nem kedvelnek :DD
Hmm, a veszélyforrás valóban jobb szó. ;)
Kijavítanám magam, nem vetélytárs inkább veszélyforrás vagyok számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!