Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ri bancnak számítok, ha 16 évesen már volt 3 egyéjszakás kalandom?
Figyelt kérdés
16/L2012. máj. 24. 00:02
21/30 anonim válasza:
Még nem, de jól haladsz. Ha már túl leszel a diszkó mögötti szopásokon, s az már csak rutinmunka neked, akkor igen.
23/30 anonim válasza:
16 évesen boldog voltam, amikor együtt aludhattam a sráccal, akibe szerelmes voltam... Attól a mennyekben voltam, ha csak megcsókolt. Sajnálom a mai tiniket, hogy olyan magas lett az ingerküszöbük, hogy csak attól jönnek lázba, hogy különböző faszik ágyából ugrálnak ki-be... Másfelől egy 16 évesnek nincs kialakulva az a józan ítélőképessége, felelősségtudata amivel felmérheti, kivel érdemes ágyba bújnia egy éjszakára. Mert érdemes, de azt nagyon meg kell válogatni. Én 27 vagyok, nekem is volt több ilyenem, de nem 16 évesen kezdtem el...
25/30 anonim válasza:
nem,csak ne híreszteld:)
amúgy lehetek a negyedik?
26/30 A kérdező kommentje:
lol, kiírtam a kérdést, erre kaptam 4 levelet... kössz a jelentkezőket, de nem élek inkább egyikkel sem :D
2012. máj. 24. 18:10
27/30 anonim válasza:
Nekem egy hároméjszakás volt, az sokkal tutibb.
72/L
28/30 anonim válasza:
és ha én jobb vagyok mint az előző 3?:D
30/30 anonim válasza:
Nem az alapján leszel "r.banc" (bár inkább a "szeretetk.rva" kifejezést használom), hogy hány férfival fekszel le és milyen körülmények között, hanem hogy milyen motivációval.
Ha valamit kompenzálni akarsz ezzel, az nem túl szerencsés. Ha viszont azért csinálod, mert jól érzitek magatokat együtt az aktuális partnereddel és örömet okoztok egymásnak, akkor miért ne?
Csak védekezz és kerüld a pszichopatákat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!