Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ri bancnak számítok, ha 16 évesen már volt 3 egyéjszakás kalandom?
ma 00:30 "Ha Neked így esik jól, akkor csináld nyugodtan." - azaz, gratulálok a válaszhoz! hátha összeszed valami fertőzést! inkább menj oda hozzá és nyírd ki, akkor kevesebbet fog szenvedni, mint ha ki tudja miket szed össze kiktől, ha "így csinálja nyugodtan"! Tudjuk, hogy tökéletes védelem nincs, és sokan még védekezni is el-elfelejtenek, ahogy itt a kérdésekből láthatjuk!
Kérdező: nem az határozza meg, mi vagy, hogy milyen volt a múltad, hanem hogy most hogyan gondolkodsz. Nyilván nem kellett volna az a 3 kaland, bajod is lehetett volna belőlük, hiszen nem nagyon ismered a másik felet és ha ismernéd, talán le se állnál vele. Ha nem így folytatod tovább, ahogy eddig tetted, akkor nem vagy az. Én nem tudhatom, hogyan akarod folytatni, így nem tudom megmondani, mi vagy, mi nem, pláne ismeretlenül. De hogy nem kéne így folytatni, merthogy baj is lehet belőle, az biztos!
"Bár arra nehéz odafigyelni, ugyanis nincs a homlokukra írva" hát ez az! és honnan tudja 16 éves fejjel pláne, ha alig ismeri az illetőt? ez józanész, és nem kéne a középkort bele keverni. és mondom, sokan védekeznek, mégis gond lesz, de van, hogy elfelejtenek védekezni. ha nem ez lenne, akkor fele ennyi kérdés lenne itt a gyakorin a szexualitás témában. annyian írtak problémákról, nem csak betegségekről, ami egy kaland közben történt velük. na, hosszútávú kapcsolatban ilyenek nem történnének!
meg mi az h valaki nem szeretne párkapcsolatot, de élvezkedni azt szeretne? ha egészséges szexualitással rendelkezik, akkor is ki lehet bírni, sokan kibírják! és ha mondjuk lesz valakije, de lesz egy időszak h sokáig nem látják egymást valamiért, akkor már félre kell lépni ennyivel? és az önuralom amúgy is erény, fejleszti az akaraterőt. szóval akárhogy nézzük, több előnye van, ha valaki nem megy bele kalandokba, mint ha belemegy, ez gyakorlati tény és nincs köze a középkorhoz! :)
ja, és én mondjuk egészséges szexualitással rendelkezem de tegyük fel nincs se kapcsolatom, se lehetőségem kalandokra, akkor kapjak el és erőszakoljak meg valakit, mert amit írsz, abból ez jön le!
# 13/14 ma 00:46 voltam
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hamár itt belementünk a dolgokba: mindenkinek joga eldönteni, hogy a promiszkuitásnak milyen intenzitását űzi, kortól függetlenül. Emiatt nem szabad senkit elítélni. A monogámok azt nem tudják felfogni, hogy aki szeret intenzív szexuális életet élni, az sokkal jobban tisztában van ennek az előnyeivel, veszélyeivel és a védekezéssel is!!! Ez olyan, mint amikor egyes kábítószerek hatásairól kezd el némelyik ember okoskodni úgy, hogy még egy negyed füves cigit sem próbált! Nem kell a kérdezőnek morális-etikai dolgokról észt osztani, azt hagy lássa be saját maga, hogy neki mi a jó.
a "középkoros" voltam
20/20
De azért simán megfektetnél egyszerre 3-at is mi? Te kis elszánt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!