Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves srác vagyok, és nem volt még komoly barátnőm, mit tehetnék?
15 éves, szerintem elég magas, normál testsúlyú, barna hajú kék szemű srác vagyok. A körülöttem élők elmondása szerint jó dumám van, és nagyon jó humorom. Mégse volt még egyetlen barátnőm sem, még csak nem is csókolóztam. Szánalmasnak érzem magam, és kezd egyre jobban idegesíteni a dolog.
Aki tud segíteni, vagy volt már ilyen helyzetben, írjon légyszi :) Ha kell teszek fel képet magamról..
Szerintem bőven ráérsz még, egy éve én is elég gáznak éreztem, hogy nem volt barátom. Nem kell elsietni semmit, várd meg a nagy Ő-t, hidd el előbb vagy utóbb belé fogsz botlani :)
De annyi fajta ismerkedési módszer létezik, próbálkozz csak ;)
Diszibe ne járj, ott dübörög a zeneszerűség, meg oda minden pasi csajozni megy, te is csak egy lennél a sok közül.
Ennyi idősen én is ezt gondoltam, hogy sürgősen kéne már egy barátnő, különben lemaradok örök életre, de nyugodj meg: mindenki ezt gondolja. Persze, ilyen kis gyerekkori kézenfogások előfordulnak kevesekkel, de ahogy te is írtad, te komoly barátnőt szeretnél, nem egy kis nyüzügét. A lényeg, hogy ne idegeld magad fölöslegesen addig se! :)
f24
Dizsibe nem fogsz max 1 napos kapcsolatokra szert tenni...
Küldesz képet?:D
15L
Ezt a kérdést, akár én is írhattam volna, csak nekem nem kék a szemem. Most tartok ott, hogy én is kezdem szánalmasnak érezni magam.:S Végső elkeseredésemben én a Myvip randihoz fordultam, de fura módon bevált. Nemsokára találkozok egy lánnyal, csak nagyon parázok, hogy elszúrom. Amúgy itt a nyár lehet menni strandra és ott csajozni. Sok sikert.
15/f
Jajj Istenem..olyan fiatalok vagytok még..nekem 19 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom, és nem maradtam le semmiről. Nem érdemes hamar megkomolyodni, mert később hiányozni fognak a haveros-csajozós bulis esték. Örüljetek,hogy még van időtök erre. Ráértek még a komoly kapcsolatra.
21/L
Bazz... Ne érezd magad szánalmasnak...
Mennyé' el dolgozni a nyáron, keress valami jó kemény melót, suli kezdésre pénzzel is tele, meg izmosabb leszel...
No... erre buknak a lányok, plussz kell némi nagyképűség és lazaság... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!