Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek? (Nem akarom elszúrni)
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. A helyzet az, hogy eddig nem voltam túl szerencsés a fiúk terén és rengetegszer elbakiztam, most ezt el szeretném kerülni. Eddig 2 fiúval lett kicsit komolyabb az ügy, de mivel nem tudom helyén kezelni a dolgokat, hamar vége lett. Szeretném a Ti tanácsotokat kérni.
Nos, egy hónapja elindult egy szakkör szerűség, hetente találkozunk, lesz 2 ottalvós kirándulás is. 15-en vagyunk és van 1 srác, aki tetszik. Nagyon aranyos, beszólogatós, vicces srác. Önbizalomhiányban biztos nem szenved és elég sok lánynak tetszik. Párszor azt vettem észre, hogy figyel és most már direkt őt keresem a szünetekben..amikor vagy direkt kerüli a szemkontaktust vagy néz. Lehet belemagyarázom a dolgot, de úgy érzem nem vagyok közömbös számára. (Az már biztosan feltűnt neki, hogy nekem tetszik) a szakkörön nem nagyon beszélgetünk, mivel van 4-5 haverja, akivel elvan...így nem is tudom mi lehetne az a téma, amivel oda állítok hozzájuk?!
Hogyan viselkedjek? Várjak, hogy Ő lépjen? mit csináljak?:) Kérlek segítsetek.
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!