Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek a sovány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a sovány, gizda fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
Csak azért ,mert hát nem vagyok egy sovány ALKATRA SE!És így hát sajnos kövér vagyok,úgy érzem egy csajnak sem jövök be(na nem 100 kg vok)és esélyem sincs náluk,Ja,és amúgy 59kg 160 cm/F

2012. máj. 23. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a magasságoddal vagyis alacsonyságoddal van a gondom mint a súlyoddal. Bár erről nem tehetsz. És nekem NEM tetszenek a gizda sovány fiúk.
2012. júl. 23. 17:11
 12/14 anonim válasza:
a közébb srácok a legjobbak, aki nem is az a túl vékony, de nem is nagyon nagyon kövér... te nem vagy azért annyira kövér :)
2012. júl. 23. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Nah de srácok az igazi férfi 100kg-nál kezdődik, hogy egy ismerősömet idézzem és igaza is van :D.
2012. júl. 23. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem
2012. júl. 23. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!