Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretik a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a lányok azokat a rohhadt pávákat?

Figyelt kérdés
nem értem ho mi van a csajokal ho az ilyen kis sovány gyenge melegeket szeretik,mert szerintem ez nagyon gáz
2012. máj. 22. 23:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerinted te jobb vagy? Nagy ho-ho-ho-horgász :)
2012. máj. 22. 23:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért, szeressék az olyan írástudatlan taplókat, mint amilyen Te vagy?
2012. máj. 22. 23:52
 3/13 anonim ***** válasza:
én nem szeretem :'D de az ilyen buta f.szokat se.
2012. máj. 23. 00:11
 4/13 Beviz Elek ***** válasza:

Féltékeny vagy??

Rajtad áll a dolog. Ha neked fontosak az olyan lányok, akkor legyél te is páva, többet állj a tükör előtt mint egy csaj, és a szoli legyen a legnagyobb gondod az életben. Meg persze gyantáztasd a mellkasod.

Ha pedig nem az ilyen lányok érdekelnek, nem csak a külsőség számít, akkor ne panaszkodj...

2012. máj. 23. 06:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert általában az ilyeneknek van pénzük.
2012. máj. 23. 11:31
 6/13 Beviz Elek ***** válasza:

"Mert általában az ilyeneknek van pénzük."

Maradjunk annyiban, hogy aki páva, annak van pénze, de akinek van pénze nem biztos, hogy páva. Nekem nincs pénzem, ezért nem tudok állandóan a plázában lógni, a drága ruhákat megvenni, minden nap szolizni járni.

Sajnos nekem az jutott h egész nap sz.pok a melóban és cserébe a kínaiból öltözködöm...

2012. máj. 23. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is imádom a páwákat :xD

Olyan szexis kisfiúk! :)

2012. máj. 23. 11:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Hatodik: Használt ruha! 1250ér vettem marks and spencer inget. Kb a kínaiban is ennyi. Marha jó gönceim vannak 1000-1500 forintért.
2012. máj. 23. 12:22
 9/13 A kérdező kommentje:
én is dolgozok a nap nagy részében,és nem vagyok féltékeny csak felfordul a gyomrom az ilyen kis unisex páváktól.Szoli helyet menjetek ki dolgozni a napra,azt se tudják mi az élet apuci pénztárcáján élősködnek
2012. máj. 23. 14:07
 10/13 Beviz Elek ***** válasza:

8.

Hol veszel jó ruhákat olcsón?:)

2012. máj. 23. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!