Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál mit jelent a bökés facebookon? Mit akarnak jelezni vele?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 14:24
1/9 anonim válasza:
Attól függ ha olyan csaj küldi aki már több jelet is adott feléd akkor jelentheti hogy tetszel neki csak nem mer kezdeményezni, viszont ha csak ugy megbökött akkor semmit azt hogy unatkozik :D
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy hello, itt vagyok, vegyél észre, nyomulj rám. :D Retek facebook.
3/9 anonim válasza:
nálam nem jelent semmit, unalomból néha megbököm a haverjaimat.
4/9 okoska31 válasza:
Hmmmmm....
Mi a franc az a bökés facebookon? Öregszem úgy látszik.
5/9 anonim válasza:
A bökés az felkérés szexre. Ez komoly, olvastam!
6/9 anonim válasza:
Tényleg azt jelenti, hogy szexuális kapcsolatra hív fel, de valaki csak unalomból teszi, meg azért, mert "vicces"... :)
7/9 anonim válasza:
MAgyarországon elterjedt ez, hogy felkérés szexre.
Valójában elvileg egy "pacsizással" egyenlő, egy ilyen "hello, what's up?!"
8/9 anonim válasza:
Ha én megböknék valakit, azt jelentené: Hallod, figyelj má'!
9/9 anonim válasza:
Nem Magyarországon terjedt el.... ez benne van a szabályzatoknál, nézz utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!