Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ha alacsony az agykapacitásom? :/
Nem barátkozik velem senki se, nem volt még bnőm, mert buta és ronda vagyok. Lehet ez ellen vmit tenni? :(
17/F
Nem ismerlek, de én úgy gondolom, hogy nem vagy buta. A buta nem tudja magáról, hogy bajok vannak (szerintem...). Esetleg kevés a tapasztalatod, eddig a géppel foglalkoztál csak, és az élet többi területén nem boldogulsz. Ezen lehet változtatni.
Több embert is ismerek, aki (akár jól tanul akár nem) az élethez h.lye, logikája nincs, egyszerűen IQ nulla. Mindegyik az hiszi magáról, hogy nagyon nagy ász!
:D:D:D
Én ugyan ebben a cipőben vagyok mint te, fiatal 17 éves barátocskám.
Sajnos még nem jöttem rá a dolog megoldására, de valamit pár hónapja észlelni véltem, ha sokat dumálsz és sokat pofázol, vicceseket, humorosakat stb-ket.
Akkor már fél úton vagy a gyógyulás és a barát szerzés útján. Sajnos én még el sem indultam ezen az úton.
De sok sikert!
:D:D:D
Nekem sincs,es az en iq-m is csak 114,de tanulok matekot.
Amugy az iq nem sokat szamit az eletbe, inkabb az EQ es a AQ
tanacsolom neked, hogy probalj ki egy ilyen tesztet,meglasd jo leszXD
14eves fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!