Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17F és 13cm a péniszem, alacsony vékony vagyok és nem tudom mit tudnék csinálni!?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat!!!2012. máj. 5. 19:33
2/12 anonim válasza:
Barátomé is kb. akkora.
Hidd el a csajoknak elég 7cm is, hogy a csúcsra jussanak.
Ne tudd mennyire kitud azzal is elégíteni.
Aki szeret, az nem péniszed mérete végett fog szeretni, ha mégis, akkor az valószínűleg nem szeretett. :)
4/12 szamo77db válasza:
Egy valamit kell tenned: elfogadni magad, ahogy vagy!
Ha önmagaddal békében élsz, akkor jöhet az özönvíz, az sem
számít! A méreteddel meg nem fog a bnőd törődni! Ha
szeret, biztosan nem!
5/12 anonim válasza:
Ezaz enyém nagyobb 3 centivel!!!
Szerinted mivel lenne jobb nekem emiatt? Gondolkozámán no'!
6/12 anonim válasza:
Még nőni fog,és nem tudom mi a bajod vele?? Ez teljesen átlagos.Nem kell ám elhinni,hogy mindenkié 20 cm.
A vastagsága számít,meg hogy ne 1 percig tartson.Mert ha csak addig tart a 20 cm se ér sokat.
7/12 A kérdező kommentje:
kb 170cm és kb 50kg!köszi a válaszokat:D
2012. máj. 5. 21:03
8/12 anonim válasza:
Falloszmérettel nincs akkora gáz 1-2 centivel marad el az átlagtól, annyi meg még utánpótlódhat, a 160 körüli hölgyemények (köztük én) a magasságodba sem kötnek bele, testalkatodra gyúrhatsz, ha zavar. Nincs okod sírni a publikumnak.
9/12 anonim válasza:
Nincs veled semmi gáz, rendben vagy.
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:D:D:))))
2012. máj. 5. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!