Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lány megcsókolt, akkor már ronda nem lehetek?
Figyelt kérdés
(nem ismertem)2012. máj. 23. 00:27
11/22 anonim válasza:
ez olyan romantikus :D:D:D:D és valósághű :D:D:D:D
12/22 anonim válasza:
Ez tuti kamu.Valami hihetőbbet találj ki.
13/22 anonim válasza:
De attól még lehetsz ronda, lehet ő a rondákra bukik.
14/22 anonim válasza:
Ronda attól még lehetsz.
1, a szépség relatív
2, ki tudja miért tette, amit tett
15/22 anonim válasza:
Kamu!
A lányok nem adják ennyire le!
Mellesleg utálnak szopni!
16/22 anonim válasza:
Szerintem is kamu, én szép lány vagyok, de sosem tennék ilyet, szerintem még egy csúnya lány sem, főleg nem józanon...
17/22 anonim válasza:
szerintem te ezt csak álmodtad haver és ronda vagy ha azt gondolod magadról,más változat hogy örömlány volt a csaj
18/22 anonim válasza:
Ott az utca kellős közepén leszopott? Az igen...ébredj fel.
19/22 Moniquita-999 válasza:
nem lehet, h szép srác volt, csak csajnak tűnt?
20/22 anonim válasza:
De vajon miért nem válaszol a kérdező?:D Gondolom elsüllyedt szégyenében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!