Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés az lenne hogy 16 évesen kicsinek számít ez a cici? Mert szerintem igen
Azzal viszont nem vagy tisztában - mint ahogy a többiek is rámutattak -, hogy hogyan számozzák a melltartókat.
A szám (75, 80, 90) közvetlenül a mell alatt mért körméretet jelenti.
A kosárméret (A, B, C, D) adja a tényleges mellméretet.
Neked a körméreted változott. Azaz a melled mérete arányaiban NEM.
Egyébként nem kicsi. A B-s kosár teljesen átlagos.
Az AAA kosár, na az a kicsi! ;)
28 éves nő, 70A-s melltartóval és tökéletes önbizalommal!
semmit nem mond ez a bca75,80.
képet!
Tökmindegy mekkora a melled, mindig csak azt figyeld, hogy neked legyen a nagyobb,és ne a barátodnak :DD
26/f
ha arányos akkor akár lehet a legkisebb A-s is!
:D
F18
Nem lett kisebb a melled, ahogy ara már többen rámutattak, és a B kosár teljesen normális, örülj neki, olyan méretű melltartót a legkönnyebb venni. Ne akard megtudni, mekkora kínszenvedés egy B-nél nagyobb kosármérettel melltartót "vadászni."
A légyeg, hogy aggodalomra semmi ok. :)
24/N
Nekem is 75B, kicsit még nagy is, sőt egyszer beszóltak hogy milyen csöcsös vagyok. Én jobban szeretném, ha kisebb lenne.
21L
Minek foglalkozol ezzel ennyit? Úgysem tudsz vele mit kezdeni, ez nem egy képesség, ez egy jellemző paramétered. Különben meg ha egy fiú azért nem foglalkozik veled, mert kicsi a melled, azzal te miért foglalkoznál, aki meg szeret, az így fog szeretni, ahogy vagy.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!