Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
Már nő a mellem+fehér folyásom van fél éve.2012. máj. 22. 21:19
1/8 anonim válasza:
most lettem kb 10 percre nőgyógyász, és úgy gondolom,hogy 2 hét 3 nap múlva.
honnan a jó istenből tudjuk???
2/8 A kérdező kommentje:
ja ammugy köszi az értelmes válaszod:))
2012. máj. 22. 21:23
3/8 anonim válasza:
Ne hari, de az elsőnek igaza van, ebből most mi hogyan állapítsuk meg? Van aki 10 évesen, van aki 13 évesen menstruál először. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor volt az első, nagy az esély, hogy neked is annyi idősen lesz.
4/8 anonim válasza:
Különben meg azt sem tudjuk, hogy te hány éves vagy, úgyhogy teljesen felesleges megsértődni!
5/8 anonim válasza:
szívesen. remélem a leckédet megírtad.
6/8 anonim válasza:
Ha nem vagy még 16 éves, akkor ne aggódj! Viszont ha 16 éves korodig nem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned.
7/8 anonim válasza:
szerintem holnap a déli busszal XD
8/8 anonim válasza:
a válaszolóknak:már bocsi de mi van ha már elmúlt 16 ??? Amúgy meg lehet normálisan is írni hogy bocs de nem tudom! Nem kell egyből ráförmedni. De ha még nincs 16 akkor meg gondolom azért kérdi hogy hátha van valaki aki jós és megtudja mondani :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!