Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csajozzak jól és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak jól és hatásosan? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mostanában ugy érzem el kellene kezdenem csajozni. Én el is kezdeném de nem tudom mit mondjak egy lánynak, miről kérdezgessem. Hány éves lánnyal jöjjek szerintetek össze? 15/F
2009. jún. 28. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

:) ez aranyos:D sztem ne akarj mindenáron csajozni. Sztem ez a dolog majd jön magától... Én is csak 18 évesen jöttem össze első barátommal. És se előtte, se utána nem akartam mindenáron pasit magamnak. Mindig jött magától...

24/L

2009. jún. 28. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kimaradt: de ha már csajozni akarsz... veled egyidőssel, vagy 1 évvel fiatalabb max, sztem. Beszélgess arról ami mindkettőtöket érdekel. Hobbi pl.
2009. jún. 28. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

szia

menj el bulizni valahova a te korabeli gyerekeket már be engedik sok helyre.

táncolj egy lánnyal aki megtetszik ,de ne legyél nyomulós.Az is elég ha megkérdezed mi a neve táncoltok kicsit és tovább állsz .Ezzel felkelted a figyelmét és tudja hogy bejön neked ;)aztán talán már ő megy oda hozzád

ja és otthon megkeresheted a neve alapján IWIW vagy myvip myspace stb...

2009. jún. 28. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

nem kell megtanulni csajozni.. persze van ai betanul 2 szöveget és mindenkinek azt mondja:/

én 1,5 évig kavartam 1 lánnyal mire összejött :)

csak magadat kell adnod és néha ha mentek haverokkal vagy csakugy unatkozol hívd el megaddak valamerre...

2009. jún. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!