Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arab férfiak elvárják, hogy a nő fusson utánuk?
Akkor szenvedj emellett a fiú mellett.
Egyébként, ha máshonnan nem is, legalább a filmekből, hírekből vagy bárhonnan is, de tudhatnád, hogy az araboknál csadorba tekerik a nőket, tehát eleve nem lehet divat, hogy a nő rohanjon a férfi után.
Arról nem is beszélve, hogy aki igazi arab, az egy idő (főleg házasság) után a tulajdonának tekint majd és eltűnik szép lassan az arab "nyájasság"...
Nem szeretnem ha rosszul erezned magad azert amit irni fogok tudom milyen rossz bizonytalansagban elni es folyton a miertekre keresni a valaszt. mint mar emlitettem nekem volt arab ferjem. bar mar vege nagyon joban valtunk el. visszont nyolc evig lattam amit a sogorom csinalt. csinal is a mai napig.
Egyszerre tobb csaja is volt annak ellenere hogy otthon feleseg es harom gyereke volt. sajnos a lanyok errol nem tudtak. volt egy ket hosszab kapcsolata is de akkor is folyton hazudozott.
sokszor amikor megunta az adott lanyt nekem adta oda a telefont hogy vegyem fel es mondjam en a felesege vagyok. persze amig kellet neki a lany (szep volt es mindig hozta magaval csak hogy mutogassa. vagy csak unatlozott. Esetleg a sex miatt.) egyszoval sok lanyt sok minden miatt hulyitett. pl: fel jottek hozzank vacsorazni es azt mondta elveszi felesegul a lanyt mert anyira szeriti. masnap meg masik lannyal jott haza a telefonjat kikapcsolta a lany meg engem hivogatott ( kesobb ez miatt sem baratkoztam ossze a baratnoivel). Amugy nem egy hazban eltunk. Szomszedok voltunk. sajnos a te eseted is kisertetiesen hasonlit ezekhez. most nem mondom hogy hagyd el mert nagyon szenvednel (most is) de probald meg lassan elfelejteni. adj magadnak fel-egy evet es ha ezalatt az ido alatt nem tortenik nagyon komoly valtozas akkor mar nem is fog. ne pazarolj ra sok idot az eletedbol mert nem erdemli meg es te kesobb nagyon fogod sajnalni. Az az ido es az a sok csalodas ami erni fog segiteni fog kilepj ebbol a kapcsolatbol.
De en kivanom neked hogy ne igy legyen es boldog legyel vele. vagy massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!