Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell állatként beszélni a lányokról?
"elejtettem a prédát"... "nehezen beszerezhető zsákmány"... "rá kell vennem, hogy leszopjon, lefeküdjön velem"... "meg kell nevelni"... "be kell törni a csajt"... "meg kell szelidíteni"..
csak néhány példa, amiket szoktam hallani, olvasni, lányokkal kapcsolatban, és ezek többnyire állatokkal kapcsolatos megjegyzések.
ezek szerint sok férfi a nőt állatnak tartja, állatként kezeli?
#10:
Ez egy kam duma.
Van aki így gondolkodik, de ez nagyon ritka.
A kiírt kérdésben a "rá kell vennem, hogy leszopjon" nem feltételez ilyen tudatosságot, mint inkább primitívséget.
Sokszor olvasom és hallom én is, de valóban kis része az alja nyálgép használja, aztán a többsége azért amit leírtam a 8. válaszban, és egy nagyon kis része az amit te leírtál.
A "rá kell vennem, hogy leszopjon" kilóg a sorból (meg kissé a "meg kell nevelni" is), a többi "állati" szövegre reagáltam.
Szerintem szét is kell választani a kettőt, hiszen ezekben a tisztelet semmilyen formában nincs jelen.
A beszéd információtartalmának 70-90%-a metakommunikáció. Tehát nagyon nem mindegy, hogy hogyan mondjuk.
Nem vagyok zselézett hajó játszótéri köcsög, nem tudom magam beleélni a helyzetükbe. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!