Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? Létszi segítésetek
Figyelt kérdés
Na az a problémám hogy 1 15 éves lány vagyok és nagyon tetszek 1 fiúnak elhívott randizni de nekem ő nem tetszik ezt akkor meg is mondtam neki és elmondtam neki hogy nem szeretnék tőle semmit ezért nem megyek el vele . Csak az a baj hogy ez miatt berágott rám és nekem időközben lett 1 barátom és elkezdett fogdosni már szóltam hogy hagya abba már a barátnőm is szolt neki de nem fejezi be és a barátom megszólt hogy biztos azért nem fejezte be mert én akarom őt.2012. máj. 21. 18:21
1/6 Carlsokolbász válasza:
Szerzel egy baseball ütőt és addig ütöd amíg visít!
2/6 Futurare válasza:
Te korodban normális. De a barátod is tehetne ellene.
3/6 anonim válasza:
Ülj le a pároddal és mondd meg neki,hogy te nem akarsz semmit a sráctól,ő nem hagy békén és védjen meg.Ha a másik továbbra is fogdos,akkor mondd meg neki,hogy feljelented a rendőrségen zaklatásért.Ezt ne vedd annyira játéknak,mert ilyenekből is kialakulhat megerőszakolás.Nem ijesztgetni akarlak,de az ilyenekkel jobb vigyázni.Egy normális srác nem fogdos csak úgy valakit.Ha akaratod ellenére fogdos,akkor a fejében valami nincs rendben és az ilyenektől jobb távol maradni!!Még nagyon fiatal vagy és az ilyen ,,friss,, húsokra mennek rá a fiúk!!
4/6 Gyakori Ferenc válasza:
vagy megkéred a barátodat, hogy üsse meg egy picit az arcát, vagy szépen bemész a legközelebbi rendőrségre, vagy szólsz édesapádnak, és majd ő elintézi a srác fejét. ezt komolyan mondom, nem viccből. a másik, hogy üsd meg nyugodtan, lány vagy, neked elnézik. még alternatíva, amiért nem rajongok, de ez esetben szerintem igen oktató, és figyelmeztető jellegű: közeledj hozzá szép lassan, fogd meg a két vállát, hajolj egész közel hozzá, nyald meg a szád szélét és térdeld meg a fityegőjét. talán leszokik a fogdosásról.
5/6 Gyakori Ferenc válasza:
tymybaba19 -nek teljesen igaza van. az ilyenekből lesznek később a szexuális zaklatók. nem mintha ez már nem lenne az. mond meg, hogy feljelented, ha továbbra is fogdos, akkor tedd is meg. nem kell szégyellni, legalább kicsit magába néz...
6/6 anonim válasza:
Ne csinálj semmit, ez tök normális helyzet! Ilyen minden nap előfordul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!