Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, várjak mig randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, várjak mig randira hiv? ( ha hiv) van egy fiú aki nagyon tetszik, ezt tudja is és úgy vettem észre én is neki. elég kétértelműen viselkedik, nem tudom mit gondoljak.

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el te randizni. A nő passzivitása a régi idők maradványa. A modern, egyenjogú nő érvényesíti a saját érdekeit. Döntsd el, hogy melyik kor szülöttének tekinted magad.
2012. máj. 20. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Ez mióta családi kapcsolatok te gyökér?
2012. máj. 20. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy maradi vagyok,de ha eddig elég egyértelműen jelezted Felé,hogy tetszik Neked,akkor innentől az Ő dolga a kezdeményezés.Nyilván ha komolyan vesz,akkor el is hív randira.Amíg ez nem történik meg,addig vagy bizonytalan,mert nem bátorítottad fel eléggé,vagy nem is szeretné igazán.Ezért jó,ha biztosan tudja,hogy igent mondanál.Onnantól,ha már tudja,hogy Nálad biztosra mehetne,már tényleg csak az a dolga,hogy ,meglépje a következő lépést.Szerintem ha Te biztos vagy abban,hogy mindent megtettél,hogy tudomására hozd az érzéseidet,akkor már minden csak Rajta múlik.S ha nem teszi,amit ilyenkor tennie kell,akkor nem is akarja a dolgot igazán.

Egyébként miben nyilvánul meg az,hogy kétértelműen viselkedik?Ez fontos a tisztánlátás érdekében.

2012. máj. 20. 12:55
 4/6 anonim válasza:

Én ezzel mindig úgy voltam, hogy "megvárom még ő hív el". Ha tényleg érdeklődik irántam majd elhív valahova. Én ilyenkor direkt feltűnően szoktam viselkedni, hogy vegye már a lapot..de ez persze csak az én véleményem.

Ha nem bírod kivárni, mert esetlen attól félsz nem fog elhívni..Akkor természetesen te is elhívhatod kávézni vagy fagyizni vagy valami, aztán onnantól már csak rajta múlik, hogy elfogadja-e. :) Szurkolok. :)

2012. máj. 20. 13:22
 5/6 A kérdező kommentje:

látja rajtam.

sokszor zavarba is jövök

2012. máj. 20. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Honnan ismeritek egymást?Talán úgy tudnék tippet adni..
2012. máj. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!