Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz volt ez? Mit tehetnék máskor?
Falunap volt és elmentünk én, a barátnőim és egy fiú osztálytársam. Beszélgettünk, stb. minden oké volt, aztán a barátnőim elmentek kaját venni és kettesben maradtunk az osztálytársammal, aki tetszik nekem (de nem vagyok szerelmes belé!). A feszültség kb tapintható volt, mármint kínos volt az egész, nem tudtunk semmiről se beszélgetni, csak kb arról hogy odamenjünk-e a másik suli társaságához (akikkel ő úgyahogy jóba van, én nem ismerem őket) vagy ne, meg hogy mikor megyünk majd haza, hazamegyek-e, meddig maradok... összevissza mondtm, hogy hát megyek, jaj nemm mégis, inkább maradok, ne menjünk oda hozzájuk, jó menjünk, ne mégse, na jó mégis... odamentünk, a "beszélgetős körből" teljesen ki voltam zárva, csak az egyik fiú látott, de nem köszönt, semmi.. kb csak 1-2 percig álltam ott, aztán mondtam, hogy na jó megyek, szia-szia, és ennyi... a társaság nem tetszett, úgy éreztem muszáj elmennem onnan, az oké, nem bánom, hogy nem voltam a 'menőkkel'... de nem gáz ez egy kicsit, hogy egyik lábamról a másikra álltunk, mindenhova néztünk csak nem egymásra, és összevissza hebegtem arról, amit fent írtam (h megyek-e, maradok, hova menjünk stb.) Összesen az egész kb 5 perc volt, de hazafele nagyon rosszul éreztem magam, és egész nap emésztett valamilyen fura érzés...
Mit tegyek hogy le blokkoljak le? Elkezdhettünk volna beszélgetni, viccelődni, de nem, begörcsöltem, izgultam... mit tehetnék azzal, hogy megőrizzem önmagam, maradjak spontán, stb. amilyen amúgy is vagyok... ehelyett tiszta szánalmasan viselkedtem... lehet hogy alig történt valami, de elszalasztottam volna egy lehetőséget? A suliban kb sose beszélünk, mert nem tudunk.. én is, ő is mindenkivel el tud beszélgetni, csak egymással nem... miért?
14L
:D
ilyen velem is volt ennyi idősen.
még párszor átélsz hasonló szitut és megszokod,ezáltal nem lesz feszült.
Ha nem vagy szerelmes belé akkor nincs mit vesztened :D
De akkor meg nem lettél volna ilyen :D
Azért vannak a társas érintkezésnek szabályai, hogy ilyen ne történhessen.
A fiú osztálytársadnak kellett volna bemutatnia, hiszen ő ismert mindőtöket. És onnantól a Te ismerőseid is lettek volna, és elindulhat a beszélgetés. Ezt kb. 5 éves korára be is gyakorolja az ember. Az osztálytársad RATYI, műveletlen!:) Miatta kerültél kínos helyzetbe. Magadat csak azért hibáztathatod, hogy mertél őrá hagyatkozni, de a hibát ő követte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!