Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H becezzem a pasimat?
Figyelt kérdés
nem vagyok az a elete, kicsim fajta e nemisbeceznem tarsasagban mert sem magamt sem ot nem akarok leegetni. es nemis rodibalnek az utcan h NYUSZOMUSZOO GYERE IDE EDESEM!!!
mert csak.
edddig sosem beceztem egy pasimat sem max a keresztnevebol alakitottam at vmi becenevet pl daniel-dancus.
de most van egy pasim aki folyton szerelmemnek es eletemnek hiv (-.-) es ugy erzem nekemis kene vmit mondanom :D meg szeretnek is :D
16/L
2012. máj. 19. 19:45
12/26 A kérdező kommentje:
szerintem nem ez volt a kerdesem. majd ha a kerdesemre tudsz valaszt adni orommel fogadom a kommentedet de addig menj mar a kerdesem alol.
2012. máj. 19. 20:07
14/26 anonim válasza:
Én válaszoltam normálisan, és egy köszönömöt sem kaptam, szóval nem hiszem, hogy lenne okod pattogni a válaszolók miatt.
24/N
16/26 dzsola válasza:
enge a barátnőm cicának hiv, de én is őt, még 4 év után is
17/26 anonim válasza:
szopkiageccimet ez a legtalálóbb :D
19/26 A kérdező kommentje:
en sose hivnam a pasimat cicanak kiveve ha ugy ereznem ala van rendulve :D
2012. máj. 19. 21:10
20/26 anonim válasza:
Kedves okoskodó! Mivel könyvcímről van szó,Magyar helyesírási kéziszótár...ha okoskodsz,legalább te se hibázz!! -.- kérdező, nekem is van ilyen problémám.:D de én maradok a kicsimnél.:)) vagy cica :D komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!