Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem ide tartozik, de van-e valaki, aki vágyik még normális/igazi barátra, baráti társaságra, szóval barátkozna?
Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 17:48
11/21 anonim válasza:
Én is szeretnék.Csak nagyon nehezen barátkozom.Túl zárkózott,csendes vagyok.(Kezdetben.)
12/21 anonim válasza:
nekem van egy "jó" barátnőm, akiben állandóan csalódok, szinte felém sem néz, mióta bepasizott...én is szeretnék új barátokat, csak hát nincs túl sok lehetőségem barátkozni. te hol laksz? 19/L
14/21 anonim válasza:
Jöhet a pm :) Pest megye :)
1 embert már "megismertem" innen, csak laza 250 km re lakik.. no comment
15/21 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék, csak általában nem szokott összejönni, mert túl csendes és zárkózott vagyok, nem nagyon osztok meg magamról semmit. De jó lenne ezen változtatni. :)
24L
16/21 anonim válasza:
nem muszáj barátokat gyűjteni, abból úgyis csak idővel derül ki ki az igazi, pl ekem sincs olyanom akire azt merném mondani hogy barátom.
17/21 anonim válasza:
Ha van valaki Debrecenből ,vagy környékéről, akkor azzal szívesen barátkozom!19/L:)
18/21 anonim válasza:
Barát? Hm ... kényes téma, kinek mi számít barátnak. Én is szívesen ismerkednék barátkoznék. :) 24f
19/21 anonim válasza:
Én is csatlakoznék ehhez a baráti körhöz. 22 L
20/21 anonim válasza:
Ha szegedi vagy kérdező, vagy más van itt innen, írhat:)
Baromi egyedül vagyok, mióta ide 'járok' suliba..
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!