Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek a magas, vékony fiúk?
Figyelt kérdés
Írjatok kort is!2012. máj. 19. 12:33
11/23 anonim válasza:
imádom ha egy pasi magas,vékony,szálkás. de a legfontosabb hogy adjon magára. (: N/18
12/23 anonim válasza:
mindenhonnan kiestél, ez a lényeg :D
13/23 anonim válasza:
na persze, és csak körülötted forog a világ...midnen pasi a lábaid előtt mi?! xĐĐĐĐ
azért kiványcsi elnnék mire van ekkora arcod.....;)
14/23 A kérdező kommentje:
Kussoljatok, nagymenők!
2012. máj. 19. 16:40
15/23 anonim válasza:
195? Az gyönyörű... :)
Ja, meg attól függ, mennyire vékony a vékony. Ha 60 kiló, akkor az bizony nem jó.
18/L
16/23 A kérdező kommentje:
77 kg
2012. máj. 19. 17:01
17/23 anonim válasza:
Nekem is az ilyen típusú FÉRFIAK jönnek be, de! nem a gyantázott testű, rózsaszín pólós "egyének"!!! 24L
18/23 anonim válasza:
hát nem mondtam, h körülöttem forog, de én mindenkinek esélyt adok... várj, neked nem :P
á, nincs akkora arcom én nekem... sapkát ugyan nem találok rá, de szerintem nem olyan kóros ez...
19/23 anonim válasza:
esély...tőled??? pfff....
miből veszed, hogy nekem szükségem van rá? ;)
20/23 anonim válasza:
ha ilyen szinten leszólogatod az embereket, akkor igenis nagy szükséged lehet rá bárkitől :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!