Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejövök nektek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem külsőre vagyok kíváncsi hanem belsőre :)
Szóval amit nem csak én mondok magamról ezek(én és mások):
-Kiváló a humorom
-Jól tudok ismerkedni
-Néha kicsit nyomulós vagyok
Amit én mondok magamról(csak én):
-kicsit idegesítő vagyok néha.. :( ;)
-Jó tanuló vagyok (4,5 az átlagom)
Amit mások mondanak de én nem hiszem el:
-EGO-s vagyok...
-Hülye vagyok (tanulásra értem)
2012. máj. 18. 20:52
11/15 A kérdező kommentje:
Te atyaég mondom az elején : nem a külsőre vagyok kíváncsi.. Ezt olyan nehéz felfogni?! -.-
a normális válaszokat kösz :)
2012. máj. 18. 21:53
12/15 anonim válasza:
Aki ez alapján azt írja, hogy szimpatikus vagy, az odaképzelt egy jóképű fiút meg még 5-10 jó tulajdonságot mellé, és arról beszél.
13/15 anonim válasza:
Elnézést h a külsődet vetítettem ki magam elé na szóval nem nem jönnél be nekem mert túl nyomi vagy persze persze "mások mondják" na jó ezt még elhiszem de akkor sem jönnél be nekem mert arrogáns, beképzelt egoista balfék vagy remélem ez kielégítő válasz volt ja és persze normális. puszika
14/15 anonim válasza:
"Ellenségeink közelebb járnak az igazsághoz rólunk alkotott véleményükkel, mint mi a magunkéval."
La Rochefoucauld
15/15 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hány éves vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!