Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy javítsam ki ezt a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy javítsam ki ezt a nagy hibámat? L/16

Figyelt kérdés
Tudom, hogy majdnem minden hozzászóló le fog k*rvázni, megérdemlem. Szóval még sose feküdtem le senkivel se, volt pár hónappal ezelőtt barátom, akivel csak pettingig mentünk el, azaz csak ő ujjazott, én nem csináltam neki semmit. Most viszont 3hete lassan fűzött egy 18 éves sportoló gyerek, aki mellesleg szlovák, csak itt él(t) ( mivel megy haza ( Szlovákiába) miután letudta az érettségit). Szóval a beszélgetésünkben az volt hogy testi kapcsolatot létesítünk. Elmentem hozzá tegnap, ő megujjazott amit én nem élveztem, én meg leszoptam ő el is ment, aztán folytattam neki, és hívta a barátja hogy megy fel hozzá ( közös lakásuk van) Így menni kellett. Hálát adok az istennek hogy nem feküdtem le vele, viszont egy rohadt k*rvának érzem magam, hogy a pettingbe belementem. Sajnos még itt van pár hónapig kisebb nagyobb megszakításokkal, mert még hétvégén megy el huzamosabb időre. Félek, hogy mások is megtudják. Hogy javítsam ki ezt a baklövést? Hogyan kezeljem azt hogy ha majd mások megtudják és lek*rváznak?

2012. máj. 18. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hátha msn-en vagy fb-on beszélsz egy fiúval szexről, meg miylen jó lenne ha..., és a végén még találkozol is vele egy olyan helyen, ahol csak ketten vagytok, akkor az a fiúnak nyílt jel arra, hogy szabad a pálya. Egyfajta beleegyezés a dologba. Szóval én se értem, hogy ha találkoztál vele, akkor elvileg tudhattad, hogy nem csak beszélgetni akar. Akkor meg minek találkoztál vele, ha nem akartál tőle "semmi komolyat"? Érted, mit akarok mondani? Én a helyedbe biztos nem találkoznék vele, sőt még a bnőjénél is bemártanám, csinálj egy név nélküli e-mailt és írd meg neki, hogy a barátja félrenyom. Az eseményeket már nem lehet meg nem történtté tenni, szóval annyit tudsz csak csinálni, hogy legközelebbi ilyen esetben nem leszel ilyen "könnyen kapható".
2012. máj. 18. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, A fő probléma nem az hogy k*rva vagy hanem az hogy hülye!!!!

Döndsd el hogy hogy élsz! ha rendes palit akarsz magadnak akkor elöször ismerd meg hogy pl nincs e bnője stb!!

Ha meg csak szereted a f*szt akkor vállald fel h csak szex kell és kész!

És ami fontos!!!! nem vagy k*rva, csak r*banc. Mert a k*rvának van annyi esze hogy pénzt kérjen a szexért, neked meg nem volt. Ennyi.

2012. máj. 18. 16:58
 13/13 anonim ***** válasza:

a lányok utálnak felelősséget vállalni, hánynak ettől xD

Ne mond el senkinek oszt reménykedj. ennyi. De én nem néznélek ribancnak, senki sem tökéletes, biztos túl kiéhezett voltál.

f18

2012. máj. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!