Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan, bátortalan pasit hogyan lehet "elcsábítani"?
Harmincas pasi, egyértelműen odavan értem, én is érte, rengeteg jelet ad, de lépni nem mer. Felkínálkozni nem szeretnék, de szeretném biztatni, hogyan tudnám? Hogyan érhetném el, hogy lépjen? Sok biztatást kapott már, tudja, hogy lehet esélye, de látom, hogy fél kezdeményezni. Nagyon zavarban van.
Ne mondjátok, hogy ne foglalkozzak vele, ha ilyen, mert nekem akkor is ő kell! :D
Nah ennek orulok hogy vannak meg olyan nok akik, meglatjak az erteket a bizonytalan pasikban. De tudod ebben az esetben azt nem ertem, hogyan fogsz tudni ra felnezni, ferfinak tekinteni, ha annyit sem mer megkerdezni, hogy randiznal velem? De ez mar a te dolgod.
De hogy tanacsot is adjak:
1.) Biztos van kozos bartatotok ismerosotok, neki kell elmondani, hogy hogy neked tetszik, akar tobbnek is. Ha en megtudnam s tudom h mindketto szingli siman tovabb adnam neki a drotot!
2.) Irtad h baratok vagytok, talakoztok, szerintem az egyik legegyertelmubb jel a fizikai kontaktus, pl hozzaersz a karjahoz, amikor ultok ra teszed a kezed a combjara.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!