Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan, bátortalan pasit hogyan lehet "elcsábítani"?
Harmincas pasi, egyértelműen odavan értem, én is érte, rengeteg jelet ad, de lépni nem mer. Felkínálkozni nem szeretnék, de szeretném biztatni, hogyan tudnám? Hogyan érhetném el, hogy lépjen? Sok biztatást kapott már, tudja, hogy lehet esélye, de látom, hogy fél kezdeményezni. Nagyon zavarban van.
Ne mondjátok, hogy ne foglalkozzak vele, ha ilyen, mert nekem akkor is ő kell! :D
Lépnék, de hogyan? Legutóbbi találkozónkon nem mertem, és elég nehéz összehozni vele újabb találkozót, félek, most még jobban elbizonytalanodott. Szerintem várta volna, hogy most lépjek és nem mertem. :( Pedig nem vagyok bátortalan...
Az nem baj, ha később is ilyen lesz, ha valami elkezdődik, onnantól már megoldom. :) Csak az első lépés nehéz! :D
Ha baráti kapcsolat az alap akkor lehet hogy nem akarja kockáztatni. Nyugodtan lépd meg, ha tényleg akarod.
Második voltam.
Esetleg meg azzal probalkozhatsz, hogy minel tobbet beszelgetsz vele, megprobalsz a kozelebe ferkozni, elerni, hogy megnyiljon neked es esetleg kideriteni, hogy mi okozza a batortalansagat. Mert a felenksegnek es gatlasossagnak mindig van valami oka (sok csalodas erte, elegedetlen onmagaval, valamit szegyell...).
Ha erzi, hogy megbizhat benned es beszelhet neked az esetleges felemeirol is, onnan mar sokkal konnyebb lesz a helyzet es beindulhat a dolog, menni fog minden a maga utjan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!