Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek vannak netes barátaitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek vannak netes barátaitok?

Figyelt kérdés
Sztem tök jó h velük lehet olyan dolgokat is dumálni amiket személyesen soha nem mernék szóba hozni :D
2012. máj. 17. 21:24
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nagyon mellé :D

De miből gondolsz ilyeneket?:O

2012. máj. 18. 22:26
 22/33 anonim ***** válasza:
és miben mellé?:D A korban vagy a nemben? Vagy esetleg mindkettőben?:D Amugy "férfi megérzés", és az irásjelek, irásmód és a téma is erről árulkodik.amugy elárulod? Vagy titok?:D
2012. máj. 18. 23:47
 23/33 A kérdező kommentje:

Hát mind2ben :P

am nem rossz a megérzés, de most kivételesen nem jött be :D

2012. máj. 19. 00:19
 24/33 anonim ***** válasza:
csak tudod egy fiura nem jellemző, hogy nem mer találkozni valakivek azért, amiket elmesélt neki. Erre magyarázat?:D
2012. máj. 19. 00:21
 25/33 A kérdező kommentje:

hidd el vannak olyan dolgok :D

azért rá lehetne beszélni :)

2012. máj. 19. 00:39
 26/33 anonim ***** válasza:

egyetértek.. sokkal felszabadultabban dumálok neten, mint életben. ez kicsit szánalmas is, de nembaj. egyszer csak kinövök belőle :D

16/L

2012. máj. 26. 23:18
 27/33 A kérdező kommentje:
Ezis így van és még tuti sokmindenkinél ;) :)
2012. máj. 26. 23:57
 28/33 anonim ***** válasza:

Nekem van elég sok haversrác játékokból... Van 1-2, aki már inkább barát. Teamspeaken/skypoen szoktunk beszélni, ami mégiscsk közvetlenebb, mint a gépelés... De addig nem mondom senkire, h barátféle, amíg nem találkoztunk. Aki most van, azzal futottam már össze személyesen is, csak messze lakunk így nem túl gyakran.

Egy olyan srác van, bár ő inkább haver, akivel beszélek olyan dolgokról is, amik miatt nem akarunk egymás szeme elé kerülni, de vele megbeszéltük, h ez így is marad. :D

20L

2012. máj. 27. 01:50
 29/33 A kérdező kommentje:
hmm, jól hangzik :) aztán majd 1x megbeszéltek 1 talit ennek ellenére , sztem tök jó lesz/lenne :D
2012. máj. 27. 13:38
 30/33 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg netes barátom volt és van, de ezt nem tartom igazi barátságnak. ,,Bnőim" is vtak neten, de mind szarul végződött. Élőben még sosem vtak barátaim és bnőm és én ink. arra vágyok, hogy élőben legyen egy-két barátom meg egy bnőm. De sajnos erre nem nagyon van lehetőségem :(
2012. jún. 8. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!