Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vannak netes barátaitok?
Figyelt kérdés
Sztem tök jó h velük lehet olyan dolgokat is dumálni amiket személyesen soha nem mernék szóba hozni :D2012. máj. 17. 21:24
11/33 anonim válasza:
Hogyne mernék. Pont az lenne a lényeg (nálam legalábbis), hogy egy idő után átalakuljon "való életbeli" barátsággá.
12/33 anonim válasza:
mostmár nincs, de volt több is, az egyik mostmár a párom lett :D
13/33 A kérdező kommentje:
utolsó: :O hogy sikerült?
2012. máj. 17. 23:46
14/33 anonim válasza:
úgy, hogy nem párkeresésnek indult, csak jókat beszélgettünk :) ő nem keresett párt, mert épp egy rossz kapcsolatban szenvedett, de hűséges típus, én meg meg voltam győződve róla, hogy semmi esélyem se lenne nála :)de aztán mikor elhagyta a párját, akkor egyre többször beszéltünk, közben megszerettük egymást, találkoztunk és kiderült, hogy igazából is nagyon jók vagyunk együtt :D
15/33 A kérdező kommentje:
hmmm, dejó *.* , hát ez nagyon aranyos történet :)))
2012. máj. 18. 00:48
16/33 anonim válasza:
3-as vagyok. Nemhogy én nem merek, hanem ő nem merne velem találkozni,és éppen azért, mert túl sok mindent elmondott nekem :D
17/33 A kérdező kommentje:
:O Te jó ég :D azért próbáld meg rábeszléni ;)
2012. máj. 18. 11:43
18/33 anonim válasza:
Nem akarom, ha ő nem akarja:D Kérdező, te hogy állsz ezzel a kérdéssel?:)
19/33 A kérdező kommentje:
Hát te tudod, de azért a lányokat mindig kell kicsit noszogatni ;) :D (bár nemtom lány -e :O )
am nekem is vannak, bár van aki időközben eltűnik, meg lesznek újak, szval változó :)
találkozni meg ilyenek miatt (amiket mondok nekik) nem nagyon akarok velük...
2012. máj. 18. 21:30
20/33 anonim válasza:
te ugye csajszi vagy? :D És 16 éves?:DDD (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!