Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha annyira megbántottam egy lányt, hogy úgy néz ki, soha többé nem akar beszélni velem?
Igazából nem vagyok szerelmes belé és ő sem belém, de majdnem 2 éve beszélünk és sokszor olyan szemét voltam amikor baráti jobbot nyújtott nekem, közömbös és hideg voltam amikor ő felkínálta a barátságát felém, mert épp máshogy gondolkodtam, mint ahogyan most. Többször mentünk együtt szórakozni meg minden, de az utóbbi időben rendesen megutáltattam magam vele és az i-re a pontot az tette fel, hogy egy hétvégén annyira "el voltam szállva magamtól" vagy valami hasonló hamis önbizalom-dús állapotban voltam, hogy azt írtam neki, semmit sem számít nekem se ő se a barátsága, se az hogy hogyan emlékszik majd rám és egyáltalán semmi.. Ő kezdetben sokat reagált, de egyre szemetebb voltam és a barátnőihez fordult megerősítésért és gondolom meggyőzték, hogy egy utolsó szánalmas alak vagyok, ezzel a lendülettel védekezett meg próbált felülkerekedni rajtam, hogy ő még-jobban leszar, mint én őt.
Ezután eltelt 1 hét és megbántam, de nagyon, írtam neki, nem válaszolt, majd egy ideig írogattam mert úgy éreztem ezt kell tennem, aztán felhívott azzal a szöveggel, hogy hagyjam békén és ne írogassak, majd visszahívtam, hogy meggyőzzem, de semmi hatás, csak a gyűlöletet éreztem a hangjából.
Egy hétig sikerült elfelejtenem, ide sem akartam kérdést kiírni, de annyira elhatalmasodott rajtam, hogy fejfájás gyötör és úgy érzem annyira álmos vagyok, hogy aludnom kell, de közben meg mégsem, csak rá tudok gondolni, ő viszont utál és 100%, hogy zaklatásnak venné, ha írogatnék neki. Mit csináljak most? Mindkettőnknek megvan az élete, a barátai, de úgy érzem szükségem van rá, mindennél jobban, mert az az érzésem, hogy nem tudok semmilyen területen továbbfejlődni, amíg ez nem oldódott meg, márpedig úgy tűnik nem fog, mert szóba sem áll velem. :(
20:30 / #9 vagyok.
Nem gondolod, hogy az ok az valójában te magad és a viselkedésed volt? Én sem fordítok egy ilyen emberre túl nagy figyelmet (vagy akár még egészen kicsit sem). Lehet, hogy nem érezte már melletted jól magát, mivel (gondolom) nem egyszer bántottad meg őt, nem egyszer lökted el a barátságát. Ha egy ilyen után mégis veled volt, rátettél erre még egy lapáttal. Egy olyan kijelentés után, hogy "semmit sem számít nekem se ő se a barátsága", én otthagynám azt a "barátot".
Én továbbra is kitartok az álláspontom mellett. Hagyd őt, mert lehet, hogy csak tovább rontanád a helyzetet.
20:51
De gondolom... Viszont maximálisan felkészültnek érzem magam az újrakezdésre. Már régóta foglalkozom az önfejlesztéssel és hasonlók, az újonnan megismert emberekkel már nem követem el ezt a hibát, csak ő még a régi énemhez ragaszkodott és tudod, ha valaki ahhoz ragaszkodik, ami voltál, könnyen kihozza belőled azt..
20:51 / #11 vagyok.
"maximálisan felkészültnek érzem magam az újrakezdésre" - De vele már nem fogod újrakezdeni. Olvasd át, mit írtál, aztán belátod, hogy már semmi esélyed nincs a dolgok helyrehozására.
"Ezután eltelt 1 hét [...], írtam neki, nem válaszolt, majd egy ideig írogattam [neki] [...]. felhívott azzal a szöveggel, hogy hagyjam békén [...] majd visszahívtam, hogy meggyőzzem, de [...] csak a gyűlöletet éreztem a hangjából. [...] csak rá tudok gondolni, ő viszont utál és 100%, hogy zaklatásnak venné, ha írogatnék neki."
Éppen ezért hagyd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!