Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én valószínűleg meg fogok halni (nem részletezem most, miért), mit tehetnék, hogy legkevésbé fájjon a barátnőmnek?
Öngyilkos akarsz lenni?
Vagy súlyos beteg vagy?
Mondjuk mondandód alapján az 1.
Azért valamenyit nem ártana leirnod,pl:ő mit tud!?
én elvárnám a barátomtól, hogy ezt elmondja.
jobban is 'örülnék' neki. szerintem a legrosszabb választás, ha most kidobod, vagy megkeseríted az életét.
én a barátom mellett maradnék amíg tudok és próbálnék szép emlékeket szerezni neki... de mindenképp nehéz lenne feldolgozni
18/L
"az ember bír küzdeni egy évig, akár még két évig is, de amikor már minden összeomlik, akkor nincs tovább. ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor a hajótörött egy pár tutajt még összehoz, hiába mossa el az ár újra és újra, de ha már nincs miből építenie, nem tud mit tenni... de most nem is ez a kérdés."
Ez alapján nekem is az jött le, hogy öngyilkos akarsz lenni, és nem testi betegséged van.
Számomra az öngyilkosok a legszánalmasabb és legönzőbb férgek. Persze ez nem érdekel senkit csak mondom.
Amúgy meg ha öngyilkos akarsz lenni, akkor szakíts vele, és tartsd távol magad tőle. Senki sem szeretné, hogy valakit egy ilyen utolsó gyökér tönkretegyen lelkileg a tehetetlensége és önzősége miatt.
Ha testi betegséged van, akkor mondd el neki, és maradjatok együtt a halálodig.
előttem szólóknál a pont ha megölöd magad akkor csak 1 gyáva féregvagy aki elbujik a problémák elől....
de ha más akkor(remélem meg gyógyulsz) most mond el neki és addig legyetek 1 utt boldogan amig vége nem lessz :( élvezzétek ki amig lehet
Mond el.
Ha az én páromról derülne ki én vele szeretnék maradni az utolsó percig. mond, elvennéd a barátnődtől még ezt a kevés időt is? maradj vele, szeresd ahogy csak tudod, és ígérd meg neki, hogy vigyázni fogsz rá.
én kívánom a legjobbakat.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!