Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemli a volt barátom, hogy segítsek neki?
Egy sráccal még tavaly tavasszal összejöttem. köszőnhetően a barátnőmnekszakítottunk,de ebbe inkább nem szeretnék belemenni :). Bocsánatot is kért,azt mondta,hogy túl jó vagyok hozzá,meg hogy nekem nem egy olyan való mint ő,mert csak belevisz engem a rosszba. Elég lerázós szövegnek tűnt,de mindegy. Elég depreszsiós lett, az adatlapja is tele van olyan idézetekkel,hogy : felvágja az ereit, rossz egyedül aludni... stb. Ezt is kiírta: Egyszer majd rájössz, hogy a k*rvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád, ha fázol..És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt. De már késő..
Segítenem kéne neki valahogy? Régebben mikor együtt voltunk mondhatni vidám volt. Most meg itt szenved. Kicsit dühös vagyok rá,jobban mondva inkább barátnőmre,de rossz nézni.
"Elég depreszsiós lett, az adatlapja is tele van olyan idézetekkel,hogy : felvágja az ereit, rossz egyedül aludni... stb. Ezt is kiírta: Egyszer majd rájössz, hogy a k*rvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád, ha fázol..És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt. De már késő"
Az ilyen embereket k*rva messziről el kell kerülni.Bocs a kifejezésért.
# 3
csak a figyelemre hajt. majd felhajt a nagy emozással és önsajnálattal másik csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!