Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már egyszer ilyen a világ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egyszer ilyen a világ, akkor miért nem kezdeményeznek a lányok?

Figyelt kérdés

Sok mai fiú, aki nem egy nagyszájú fickó, nem mer kezdeményezni a rossz tapasztalatai okán. Az okok tipikusak: semmibe nézés, megalázás, gúnyolódás...

A srácok egy idő után már megelégelik és inkább maradnak egyedül. Később lenne olyan lány, akinek tetszenek, de ők viszont arra várnak, hogy a fiú nyisson. Ő viszont már nem mer, pont azért, mert attól fél, hogy ez is csak egy kicsinyes szívatás lenne.

Ellenben ha a lány lépne, egészen biztosan kedvezően reagálnának. Sőt, szerintem ma már-akármilyen furán is hangzik-szerintem pont a lányoknak kellene nyitni. Még abban az esetben is, ha nem jön be a srácnak; még akkor sem kellene tartania semmitől, legalábbis magamat és az ismerőseimet figyelembe véve. Már eleve a gesztus egy fantasztikus dolog.

Akkor mire várnak még a hölgyek?

2012. máj. 17. 16:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Tesznek magasról arra, hogy milyen a világ, a kényelemhez ragaszkodni fognak.
2012. máj. 17. 18:36
 22/29 A kérdező kommentje:

Lányok, én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, illetve amiket mások elmondtak. sokszor szinte lehetetlen feladatnak tűnik ez az egész. Én figyelek állandóan, de szinte soha, semmilyen jelzést nem kapok. Az előbb felsorolt szemkontaktus, mosoly, hajcsavarás, stb... nekem majdhogynem teljesen ismeretlen dolgok. Ez iszonyatosan demoralizáló tud lenni egy idő után.

A másik: több alkalommal is megtettem már, hogy sorra belenéztem lányok szemébe, akik szembejöttek velem, vagy valahol találkoztam velük és sorra elkapták a tekintetüket. Komolyan, olyan zárkózott a mai nők, lányok többsége, hogy az egyenesen hihetetlen. Van egyébként itt a fórumon is egy olyan nő, aki rendre elutasítja idegen férfi közeledését, csakis annak enged, akivel van közös ismerőse, tevékenysége stb..., míg egy másik topicban rendre lúzerezi a mai palikat. Persze nőként könnyű dolga van. Napietus néven szokott írogatni.

Aki azt írta, hogy meg kell tanulni kiszűrni: nos, neki azt felelném, hogy sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb lenne a világ, ha ez valóban így működne. Gyakran lehetetlen megmondani kívülről, sem a kora, sem a ruházkodása, de gyakran még a viselkedése alapján sem, mivel teljesen másképp beszél akkor, amikor ismerőseivel, barátnőivel társalog és teljesen másképp, amikor egy úgymond idegen sérti meg az intim szféráját. Tehát mindenképpen nyitnod kell, ami teljesen zsákbamacska játék, mivel ha menet közben derül ki, akkor már késő.

Itt jön, amit valaki írt, hogy nem halunk bele, de most őszintén: ha esetleg egy olyan idiótába fut bele az ember, aki azt élvezi, hogy nevetségessé tesz mást, akkor nagyon cudar, kegyetlen érzés tud ám lenni. A mai világban persze akár meg is ölhetsz valakit az utcán, nemhogy ez "nevetségessé tétel" érdekelne bárkit, de mégis, olyankor azt érzed, mindenki téged figyel és rajtad röhög.

Lolita haze, neked azt üzenem, hogy sajnálom a dolgot és remélem, azóta megtaláltad/hamarosan meg fogod találni a boldogságot. És persze azért remélem, hogy másokat-a rossz tapasztalataid miatt-nem beszéltél le erről a verzióról.

2012. máj. 17. 19:01
 23/29 anonim ***** válasza:

Lányok is ugyanannyira félősek mint a fiúk, szóval ne várd ezt el egyiktől sem.

Max ha gazdag vagy akkor pár pénzéhes ri*anc be fog nálad próbálkozni.

2012. máj. 18. 15:26
 24/29 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkora egy lúzer vagy!!!
2012. júl. 29. 17:17
 25/29 A kérdező kommentje:
Ennyi? Ez nem sok.
2012. júl. 30. 23:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Bármilyen meglepő barátom, de a "nő dönt" többnyire. Lehet nem nyíltan szólit le, de addig teszi-veszi magát h bekapod a csalit. De többet ne is várj, egy nőnek még nagyobb megalázás a visszautasítás, nekünk pedig meg kell szokni :D DE EGYÉBKÉNT h okosan csinálod, akkor nem kosaraztatod ki magad. Ne tedd kodai választás elé a nőt. Ne azt kérdezd, hogy "bejövök-e" "járunk-e" hanem hívd el sétálni, beszélgetni, fagyizni, állatkertbe, motorozni, akármi, ahol van lehetőségeket jobban megismerni egymást.
2014. ápr. 1. 21:26
 27/29 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak a meghíváshoz előbb beszélgetésbe kell kezdeni vele.
2014. ápr. 1. 21:28
 28/29 anonim ***** válasza:

Egyszer a Westendben megláttam egy vörös hajú alacsony kis hosztesz leányzót. Tenezis parfümöket mutatott be. Barátom is velem volt, és ő erőltette, hogy menjek oda, de amúgy meg semmi kedvem nem volt, semmi bátorságom, a hajam is kócos, túl hosszú volt, nem éreztem jónak a dolgot.

Végül odamentem. Mondta a lány, hogy tegyek úgy, mintha érdekelne a parfüm, mert őt figyelik, de szívesen végighallgat. Illetve kérte, engedjem meg, hadd nyomjon kicsit a kézfejemre abból a parfümből. Annyira zavarban voltam még így is, hogy végül egy pua dologgal jöttem elő, el is ástam magam.

Mondta, hogy hát neki van barátja, de nem volt lekezelő, nagyon kedves volt. Bár valahogy érezhető volt, hogy nem mondott igazat, biztos a bemutatkozóm miatt, de így sem bántam meg.

Ettől függetlenül még mindig nehezen megy a kezdeményezés.

2014. ápr. 1. 21:43
 29/29 A kérdező kommentje:
Egy pillanat! A Pua-val ástad el magad? Meséld, hogy történt? Ha itt nem akarod, küldheted privátban is, érdekel!
2014. ápr. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!